2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم قرار رود برم سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 33 پست
کارت چیه؟ بگویادم نبودکه قراره دی بریم سفر راستی مولانا چ ارداتی داره؟چطور بهش علاقه منده؟ جال ...

تو کلینیک کار میکنم.

مثنوی رو با شرحش چندین بار خونده خیلی از اشعار مولانا رو حفظه. دیدش به زندگی و خدا رو دوست داره.

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو کلینیک کار میکنم

درآمد دندونپزشکا که خیلی عالیه 

حالا چند روزم برید سفر چه ایرادی داره؟

هم الان برید هم ماه بعد با همسرتون

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
درآمد دندونپزشکا که خیلی عالیه  حالا چند روزم برید سفر چه ایرادی داره؟ هم الان برید هم ماه ...

البته ماه بعدش نیست. ۲۶م آذر قونیه قراره بریم ۵ دی با شوهرم سفر قراره بریم چند روز بینش فاصله‌ست.

من چون مطب شخصی ندارم و تو کلینیک کار میکنم درامدم چندان زیاد نیست

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
البته ماه بعدش نیست. ۲۶م آذر قونیه قراره بریم ۵ دی با شوهرم سفر قراره بریم چند روز بینش فاصله‌ست. م ...

برو لذت ببر عزیزم

همسر منم دندونپزشک هست

کلا هفته ای ۳_۴ روز کار میکنه 

بقیه اش رو هر هفته میریم مسافرت جاهای مختلف

از زندگیتون لذت ببرین 

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
ببخشید برای کامپوزیت دندون اون خرابارودرست میکنن؟ مثلا دندونی که عصب کشی میخادهزینه اش باکامپوزیت ی ...

سلام

نه ما تعرفه جدا میگیریم اول عصب کشی و ترمیم میکنیم بعد ونیر کامپوزیت هزینه هر کدومم جدا لحاظ میشه

البته ماه بعدش نیست. ۲۶م آذر قونیه قراره بریم ۵ دی با شوهرم سفر قراره بریم چند روز بینش فاصله‌ست. م ...

شما این سفرو قبول کردی ک دل مادرشوهرو بدست بیاری؟

بنظرم اگه میخوای بهش لطف کنی لطف بزرگیه نهایتش این دوهفته سرکار نرید ک خب اگه از جنبه مالی به مشکل نمیخورین میتونه حسن نیت شمارو ببینه که چقدر بهش احترام گذاشتید

ممنون پس اینجوری کلی هزینه میخواد

بله چون کامپوزیتی که برای زیبایی انجام میشه متفاوت از کامپوزیتی هست که برای ترمیم استفاده میشه

شما این سفرو قبول کردی ک دل مادرشوهرو بدست بیاری؟ بنظرم اگه میخوای بهش لطف کنی لطف بزرگیه نهایتش ای ...

میشه گفت تقریبا. کلا به مادرشوهرم نه نمیتونم بگم. نمیدونم شوهرم دودلم کرد که قرار نیست بهم خوش بگذره‌

میشه گفت تقریبا. کلا به مادرشوهرم نه نمیتونم بگم. نمیدونم شوهرم دودلم کرد که قرار نیست بهم خوش بگذره ...

خب سلیقه شوهرتون شاید با شما متفاوت 

ببین ۲ حالت داره!

۱.اینکه شما داری بخاطر مادرشوهرتون میرید و یجورایی بهش باج میدید که با شما صمیمی بشه

۲.اینکه شما کلا نری و مادرشوهرتون تنها بره ک فکر میکنم بعدش میشینید عذاب وجدان میگیرید که کاش میرفتم

باید ببینید خودسرزنشی تو کدوم حالت بیش تر؟

کلا فک میکنم شبیه منید همیشه سعی دارید به همه کمک کنید و خودتون رو مسئول میدونید

ادم هایی ک همیشه مستقل بودن و مستقل بار اومدن اینطورین🚶‍♀️

2810