2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم قرار رود برم سفر

972 بازدید | 33 پست

بعد الان شوهرم زد تو ذوقم، مادرشوهرم خیلی اهل عرفانه و خیلی ارادت داره به مولانا هر چند سال یه بار آذر سال روز فوتش میره قونیه مراسم بزرگداشت. بعد امسال پدرشوهرم و دوستاش که معمولا باهاش میرن نمیرن باهاش تنها بود گفت نمیای با من، منم کلا بهش نه نمیتونم بگم گفتم میام اگر باعث مزاحمت نمیشم. بعد شوهرم میگه چرا جوگیر شدی گفتی میری تو که نه ارادتی داری به مولانا قونیه هم هیچ جایی برای دیدن نداره. مگر اینکه صرفا خواسته باشی یه سفر بری وگرنه هیچ لطفی نداره اونجا. بعدشم تو دی با شوهرم قراره سفر بریم نمیتونم اینقدر کارم رو کنسل کنم. حالا نمیدونم چطور به مادرشوهرم بگم نمیام. بعد میترسم مادرشوهرم فکر کرده باشه چون فقط سفره خواستم باهاش باشم. چون من قبل ازدواجم زیاد سفر نرفتم. چی بگم بهش؟ بگم شوهرم گفته قونیه زیاد جالب نیست؟ نمیتونم بهانه کار بیارم چون دست خودمه فقط درامدم میاد پایین.

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

بعد شوهرم میگفت اگر بری صبح تا شب باید تو مراسم گرامیداشت بشینی رقص سماع نگاه کنی حوصله سر میره

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مشکلی نداری برو خب بالاخره یه نوع تجربه است. هر چقدر هم حوصله سر بر باشه بالاخره یه تجربه ی خوب ...

اره منم اولش به این موضوع فکر کردم

شوهرم چون از بچگی چندبار رفته و به زور بردنش به نظرش بد میاد

وای من بودم با کله میرفتم مولانا و قونیه رو مگه میشه نرفت وقتی فرصتشو داری. خوشبحالت چه مادرشوهر خفن ...

وای بلند خندیدم 🤣🤣🤣

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
شغلتون چیه؟

تو کلینیک کار میکنم

وای من بودم با کله میرفتم مولانا و قونیه رو مگه میشه نرفت وقتی فرصتشو داری. خوشبحالت چه مادرشوهر خفن ...

عزیزم😂😂😂😂😂

چمیدونم شوهرم همش میگه هیچی نداره و بده. خودش رو بچگی چندبار به زور بردن بدش میاد

2810