2777
2789
عنوان

واسه نی نی ناز اسفند 90 ات چی خریدی؟ عکسش کو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32021 بازدید | 378 پست
اااااااااااااااای ببین کی اومده! عسل جونم. کجایی دختر. خیلی به فکرت بودمممممممممم جیغغغغغغغغغغغغغغغغ
اصلا یک روز که نیستی نبودت کامل احساس میشه!
خب نسرین برو کنار! برو کنار بابااااااااااااااااااااا با این چیزایی که میخری! فکر کردی فقط خودت ارزون میخری ها!
من یقه اسکی خریدم برای ارتین دونه ای 3500 تریکو و نازک برای زیر لباس! یقه اسکی بافتنی خریدم 5500! شلوار مخمل چسب خریدم دونه ای 3500! ها ها هااااااااااااااااااااااااااا منم ارزون خریدم! شلوار بافت چسب هم 4500 خریدم!
راستش هنوز عکس نگرفتم چیز خاصی نیست ولی عالیه. یقه اسکی حتما بخرین برای نی نی ها! عالیه سینه شون سرما نمیخوره! من همیشه زیر لباساش یقه اسکی میپوشونم.
واکر هم خریدم( ماشین چمن زنی ههههههه) تو وبلاگش عکسش هست 80 تومان. چیز خوبیه البته هنوز آرتین بهش عادت نکرده داره باهاش راه میره یهو یک چیزی میبینه و دستشو ول میکنه وتلپ میفته! من طبق سرچهایی که کردم واکر دو کاره بخین ! مارک تامی که واکره و وقتی بچه راه افتاد میتونین تبدیل به سه چرخ کنینش! تا 3 سال استفاده میکنین. مارکش تامی هست. مارک واکر آرتین هم تامیه ولی اون مدلی که گفتم اینجا نیافتم. شما بگردین پیدا میکنین. الان عکسشو پیدا میکنم و میذارم.
آها سه تا سرهمی گرم دیزنی هم خریدم اونا و عکس میذارم اگه وقت کردم.
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بدونی نسرین امروز همه ش دلم توی یکشنبه بازار بود اما کسی نبود محمدسجاد رو بذارم پیشش و برممممممم جییییییییییییییییییییییییییغ
منم لباس ارزون میخااااااااااااااااااام
خسته شدم انقدر گرون گرون لباس خریدمممممممممم
مخصوصا لباس خونگی ها رو
قرررررررررررررررررربون غزال خوشگله
وای الهی دور این پسر بگررررررررررررررردم هزار ماشالله خدا حفظشون کنه همشونو
غزال اینجوری مفت خری میکنی خوب من الان تپش قلب گرفتم که عجب چیزایی خریدی!!!!!! ایول
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
ای جون دلم قربون سر تا پاش برم من
غزالی جیغغغغغغغغغغغغغغغغغ واقعا حسودی کردم خیلی خوب و قشنگن منم از این شلوار مخملی ها میخوام یا ساده یا کبریتی خیلی خوبه

سارا فکر کنم 4 شنبه بازار داره عزیزم خب بیارش پیش من بزارش برم محمد سجاد و تعارف نمیکنما.
سلوم به همه حسودا :-))))))))))))))))
این شلوار مخملا که همه دارن! البته سیسمونی ارزونها! واقعا عالیه! کبریتی هست و راحت. من سه تا رنگشو براش گرفتم. گرم و چسب و عالی! یعنی 3500 خیلی خووووووووووووووبه! اصلا شاخ در آوردم! فروشندهه که گفت من 3 بار ازش پرسیدم ! باورم نمیشد.
یقه اسکی بافت هم تو سیسمونی ها پیدا نکردم ازش پرسیدم گفت تولیدی ها دارن. منم رفتم و اونجا رنگهاااااااااااای مختلف و سایزهای مختلف داشت. شلوار بافتها و هم اونجا دیدم . خیلی عالی و راحته. از مخمل ها راحت تره! اصلا این تولیدی ها خیلی ارزونن!
راستش منم هر چی برای لباس تو خونه پول میدادم زورم میومد آخه اونقدر عالی نبودن! زود زیر بغلهاش و خشتکاش پاره میشد! غیر از بادی های اصل کارترز
ولی خب اینا چون ارزونن آدم دلش نمیسوزه.
زهرا یعنی قبلا دخمل بدی بودممممممممممم جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
مرسی نسرین و عسلی جونممممممممممممم. عسل من دلم برای رادین تنگ شده! خب برام عکس جدید ایمیل کن!!!!
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
سلام بچه ها *************************
برای تولد نی نی هاتون چی کار میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه چی کار میشه کرد که یه بچه 2 ساله بهش خوش بگذره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهم کمک فکری بکنید
2810