2777
2789
عنوان

واسه نی نی ناز اسفند 90 ات چی خریدی؟ عکسش کو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32021 بازدید | 378 پست
میذارم برات عکس حتمااااااااااااااااااااا!
البته من خودم هم تو صندلی این جا میشم ها! فکر کنم تا 30 سال باشه هههههههههههههههه
برو بخواب من کارم تموم بشه عکس میذارممممممممم قوووووووووووووول
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
الان فعلا کریرشو استفاده میکنم دو حالتهبوده تا 1سال من نمیدونستم

اون پشت سریش میاد بالا اندازش میشه
زندگی چون گل سرخ است......پر از عطر... پر از خار... پر از برگ لطیف...یادمان باشد اگر گل چیدیم........عطر و برگ و گل و خار همه همسایه دیوار به دیوار همند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قول مامانونه هااااااااااااااااا

از سه حالتش

من رفتم لالا
بای بای
زندگی چون گل سرخ است......پر از عطر... پر از خار... پر از برگ لطیف...یادمان باشد اگر گل چیدیم........عطر و برگ و گل و خار همه همسایه دیوار به دیوار همند
چه خوفه مبارک باشه من باید یه کم خم بزارم تو ماشین تا بتونه توش بخوابه

ولی اوشکال نداره یه کم که بزرگتر بشه خوب میشه
سلاااااااااااااااااام سلاااااااااااااااااااااام سلااااااااااااااااااااام
مبارکه غزال و پگاه جونی هااااااااااااااا
صندلی ماشینو میگم ههههههههههههههههههههههههههه
منم کانگورو دارم....
یادتونه که واسه سیسمونی خریدم 130$... البته همون موقع از مغازه 240$ قیمت گرفتم... من از یه وارد کننده ی مستقیم خریدم...
کانگوروی محمدسجاد اما گارد داره... که خوبیه اونه نسبت به نکست که خواهر خریده.... خواهرم اون موقع خرید 180$(با هم خریدیم من واسه سیسمونی اون واسه دخترش که 6 ماهش شده بود)

کانگورو 3 حالته ست
و نکست 2 حالته ... این واسه خوابیدن یه خورده سخت تره...
هر دوش محکمند....
اما من گارد کانگورو رو می پسندم...

کانگورو تا 4 ساله
نکست تا 7 ساله

اما به نظرم تا وقتی که به کار میاد میشه از کانگورو هم کار کشید...

غزال، وقتی صندلی عقب میذاریش میتونی اونقد کجش کنی... من محمدسجاد رو صندلی جلو میذارم.... دیگه انقدر نمی تونم کجش کنم... اما همین قدر هم که کج میشه عالیه واسه خوابیدنش...

می دونی که دوحالت هم نصب میشه...
هم کمرش به صندلی ماشین باشه(هم واسه جلو هم عقت)
هم کمرش رو به شیشه باشه(واسه جلو)

پگی جونیم
قشنگ آرتین بزرگتر که بشه دیگه خیلی نیاز ب دراز کشیدن نیست... من الان خواهر خیلی راحته باهاش حال می کنه...
تنها مشکلش نداشتن گارده... چون مجبوری حتما کمربند ببندی...
البته انگار مال غزال هم نداره!!!
پ چطور مال من داره هاهاهاهاها

بدی ای ک این صندلی ماشینا دارن اینه که وقتی نصب می کنی صندلی عقت، یک نفر آدم بزرگ میتونه بشینه با یه بچه... اندازه یه آدم و نصفی جا میگیره!!!!!!!!!!!
خب دیگه بسه خیلی اطلاعات بارونتون کردم
بوس بای شب خوش

راستی بابای محمدسجاد دیگه کم کم میاد هوراااااااااااااااااااااااااا جییییییییییییییییییییییییییییغ
مرسی سارا جون یه کم امیدوارم کردی به خدا فکر میکردم سرم کلاه رفته به چه گشادی ههههههههههههههههههه

مرسی مرسی مرسی

عسل ممول نسرین جون
سلام دوست جونااااااااااااااا
خب اومدم بگم رفتم صندلی آرتین و عوض کردم و بزرگتر گرفتم و همچنین گارد دار! آخه آرتین با گارد دار راحت تر کنار خریدم 190 تومان. خیلی جادار تر از کانگورو هست ولی کانگورو همچین مبله تر و قشنگتر بود ولی خیلی جاگیر بود تو ماشین.
این جدیده هم سه حالت میشه تا خمیده ولی دیگه دراز کش نمیشه.
سارایی اتفاقا واسه همین عوض کردم آخه اینقدر بزرگ بود نمیشد دراز کشش کرد ولی جنس کانگورو حرف نداره. البته من الان از نکست خیلی راضی ترم به خاطر همون گاردش.
الان تو ماشین نصبه هر وقت شد عکس میندازم و میذارم. خدارو شکر آرتین دیروز و امروز به راحتی توش نشست و بیرون و تماشا میکرد.
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
اااااااااااااااااا

غزاللللللللللللللل

ساراااااااااااااا

چرا برا من گارد نداره هاننننننننننننن

غزال شبیه برا رادینه؟
منم اینا رو خریدم وای چقددددددددددددددددددر گرون شده امشب رفتم بهار اون اشور ها و اون بلوز مشکی رو خریدم وای رو هرچی دست میذاشتی تازه ایرانی بیریخت همه چهل پنجاه تومن وای حالم بد شده.......

ده تومن
آپلود عکس

چهارده تومن .... با اون شلوار قرمزه اش که قبلا خریدم ماه میشه
آپلود عکس

ده تومن
آپلود عکس

دونه ای سه تومن
آپلود عکس

از بهار هجده تومن
آپلود عکس

آشور شلوار 7500 زیردکمه دار 11500
آپلود عکس

آپلود عکس
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...