2777
2789
عنوان

اونایی ک التهاب مفصل فک(tmj) داشتن یا دارن تو رو خدا کمکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 9570 بازدید | 118 پست
رعایت میکنم اینا رو خسته شدم بخدا این ورزش رو هم برم ویدیوشو پیدا کنم انجام میدم ببینم چی میشه

سلام میگم مشکل شما حل شد تونستین درمان کنید منم بک ماهی هست درگیر این فک لعنتی شدم قفل میکنه صدا میده یه کمم درد داره

سلام میگم مشکل شما حل شد تونستین درمان کنید منم بک ماهی هست درگیر این فک لعنتی شدم قفل میکنه صدا مید ...

سلام عزیزم خدا روشکر بهترم...ب مدت دو سه ماه غذای نرم خوردم و دهنم رو از ی حدی بیشتر باز نکردم..ب ندرت در طول روز حرف میزدم در حد چن کلمه و کلا فکم رو استراحت دادم...و همینطور شروع کردم ب دوطرفه غذا خوردن ،سری بعد ک رفتم پیش دکترمعاینه کرد دیگه فکم صدا نمیداد

روکش دندونامو ک بلند بودن هم کوتاه کردم اگه دندون خراب داری هم حتما چک کن..دندون عقلا هم همینطور

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم خدا روشکر بهترم...ب مدت دو سه ماه غذای نرم خوردم و دهنم رو از ی حدی بیشتر باز نکردم..ب ند ...

ممنون بابت پاسخگویی اره دوتا از دندونای عقلم باید کشیده بشه بکیش هم جراحی بشه ولی میگن خیلیا بعدازکشیدن دندان عفلشون مبتلا به صدای فک شدن ااان دقیق یک ونیم هست که درگیرشم میترسم بدتر بشه تمام روح وروانم رو بهم ریخته

ممنون بابت پاسخگویی اره دوتا از دندونای عقلم باید کشیده بشه بکیش هم جراحی بشه ولی میگن خیلیا بعدازکش ...

خواهش میکنم...ببین خود دندون عقل باعث درد فک میشه و درمواقع لزوم باید کشیده شن ..دندون عقل پوسیده هم منجر ب درد فک میشه حواست باشع بنظرم با این توضیحاتی ک دادی مشکل فکت همین دندونای عقلِ

من ۳ساعت پیش دندون عقلمو جراحی کردم  نهفته بود و الان ک بیحسیش رفته دردش خیلی زیاده همش استرس داشتم این مدت ک موقع باز کردن دهنم یهو تق صدای فکم بلند شه و قفل کنه ک خدا رو شکر چیزی نشد..

راستی اینم بگم موقع خمیازه کشیدن اصلا دهنتو زیاد باز نکن و از قاشق چای خوری استفاده کن برا غذا خوردن..

عشق دوران نوجوونی❤️،رفیق روزهای سخت🩶،همسرم💜 چقد خوبه ک تو رو دارم🩷 ک وقتی از تمام دنیا دلم میگیره بغل تو میشه امن ترین مکان دنیا..💙تو باعث میشی نترسم از چیزی...🧡تو تکیه گاه محکمی هستی ک خدا بعد اون همه سختی بمن داد...💛یک عدد درونگرا....مهربون...من نمیتونم بد باشم من کل بدنم قلبِ💔 خواننده خیییلی خاموش🫠

بیشتر ببینید

سلام. منم همین مشکل را دارم. پارسال یه مرحله فکم درد گرفت ک یواش یواش خوب شد ولی الان ۶ روز میشه که یه دفعه ای سمت چپ صورتم از جمله بینی سمت چپ و دندونا و و لثه بالا و پایین سمت چپ و فک بالا و پایین و سمت چپ و گردنم دقیقا سمت چپش درد میگیره. دندون پزکی و متخصص گوش و حلق و بینی هم رفتم گفتن مشکلی نداری. بنظر خودمم از فکم هست. برام آرامبخش تجویز کردن و مسکن و گفتن رعایت کن فعلا ببین چی میشه

سلام. منم همین مشکل را دارم. پارسال یه مرحله فکم درد گرفت ک یواش یواش خوب شد ولی الان ۶ روز میشه که ...

من دوماهه که درگیر این مشکل بودم بلاخره تونستم نوبت دکترسیف ادینی رو بگیرم تهران رفتم پیشش کلی معاینه کرد یه نایت گارد مختص مشکلم واسم طراحی کرد یجیزی بگم واقعا کارشون خوبه فقط هم مشکلات فکی رو میبینن این مشکل صدا دادن ودورد فک اگه زود معالجه نشه تواینده مشکااتش بیشتر میشه حالا یه تایت گاردواسم طراحی کرده چندروز دیگه اماده میشه تاببینم چطوره بعدازاستفاده ولی خیلی تحقیقرکردم هرکسی رفته پیشش جواب گرفته 

من دوماهه که درگیر این مشکل بودم بلاخره تونستم نوبت دکترسیف ادینی رو بگیرم تهران رفتم پیشش کلی معاین ...

بسلامتی ان شاالله. هنوز نایت گاردتون آماده نشده ؟ هزینش چقدر شد؟ چقدر طول میکشه که آماده بشه؟

بسلامتی ان شاالله. هنوز نایت گاردتون آماده نشده ؟ هزینش چقدر شد؟ چقدر طول میکشه که آماده بشه؟

یه دونه موقت واسم ساخته دوروزه میزنم عجیب تعثیر داشته شنبه بایدبرم واسه اصلیش هزینش حدود ۱۸ملیون شده زیاد هسا ولی خدایی وقتی نگاه میکنم اینهمه دکتر رفتم وپول ویزیت ودارو گرفتن هیچ نتیجه ای هم نداده واقعا ارزشش روداره بعداز ۲ماه امروز توتستم یه صبحانه ونهار بدون درد بخودم

یه دونه موقت واسم ساخته دوروزه میزنم عجیب تعثیر داشته شنبه بایدبرم واسه اصلیش هزینش حدود ۱۸ملیون شده ...

چقدر خوب خداراشکر. پول برای موقت هم ازتون گرفت؟ نرم و توصیه هم برای بهتر شدن بهتون داد؟

نه هیچ نرمشی نداد واسه چند نفری که اونجا بودن فقط گفت شب موقعه خواب بزنید ولی واسه من گفت باید روزها ...

ا هم شب هم روز، شما قسمت فکتون حالت سوزش هم داره؟ یه جودی انگار که زخم باشه، سوزش همراه درد 

ا هم شب هم روز، شما قسمت فکتون حالت سوزش هم داره؟ یه جودی انگار که زخم باشه، سوزش همراه درد 

یه کم درد داشت که همین دوروزی که این گارده رو میزنم دردش رفته  من این دوماه خیلی اذیت شدم به زور غذا میخوردم ولی خداروشکر الان غذا خوردنم راحتتر شده ولی دکتره گفته ۶ماه باید گارد روبزنم