2777
2789
عنوان

اونایی ک التهاب مفصل فک(tmj) داشتن یا دارن تو رو خدا کمکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 9503 بازدید | 118 پست
یه کم درد داشت که همین دوروزی که این گارده رو میزنم دردش رفته  من این دوماه خیلی اذیت شدم به زو ...

نه درد را نمیگم. علاوه بر درد فک  یه حالت سوزش انگاری ک زخم باشه یه همچین چیزی منظورمه. من هم درد دارم هم سوزش انگار ک زخم باشه ها اونطوری

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه درد را نمیگم. علاوه بر درد فک  یه حالت سوزش انگاری ک زخم باشه یه همچین چیزی منظورمه. من هم د ...

علائم مشکل فک اصولا درد اولیه خود فک نیست سردرد وزوز گوش دیگه بعدش صدای تق تق فک یا درد یا احساس میکنی فکت به یه طرفی کشیده اگه فقط درد خالی دارین چند وقتی غذای ابکی بخورین شبا هم باروغن زیتون ماساژ بدین سعی کنید دهانتون ته چند هفته ای زیاد باز نکنید تا فکتون استراحت کنه علائم شما مثل علائم درد فک خواهرمه همینکارو رو کرد بعدچندهفته خودش خوب شد

علائم مشکل فک اصولا درد اولیه خود فک نیست سردرد وزوز گوش دیگه بعدش صدای تق تق فک یا درد یا احساس میک ...

نه برای من فراتر از درده فکه. با مدارا و رعایت خوب نمیشه بعید میدونم. خدا کنه با نایت گارد خوب بشه

سلام استارتر. من چند سالی بود داشتمش و اذیت می‌کرد. ولی قابل تحمل بود. اما یه مدت که گذشت درد و اذیتش غیرقایل تحمل شد. دکتر رفتم. کلی معاینه کردن. یمیش گفت لیزردرمانی می‌کنیم التهابش برطرف می‌شه خوب می‌شه. اما یکی دیگه گفت فقط باید رعایت کنی. اگه رعایت نکنی یا بخوای همین الان هوب شی یه‌راه داره اونم جراحی. بقیشو تو پست بعدی میگم.

سلام استارتر. من چند سالی بود داشتمش و اذیت می‌کرد. ولی قابل تحمل بود. اما یه مدت که گذشت درد و اذیت ...

ولی گفت جراحیش خیلی پرریسکه. ممکنه بخشی از صورتت یا نصفش از کار بیفته و فلج شه. گفت حتی اگه الانم عمل نمنی ولی رعایت نکنی ممکنه مثلا ۲۰ سال بعد دیگه فکت کاملا بسته شه و قفل کنه و اونوقت دیگه ناچاری عمل کنی. اون عملم ریسک فلج صورت داره. اکه حتی تو آلمان عمل کنی.

خیلی درد بدیه. من با تموم وجود درکت می‌کنم. حدود یکی دو ماه قبل دکتر رفتن دردم بدجور عود کرد. غذا خوردن که عذاب بود برام اون هیچ؛ حتی چیز ساده‌ای مثل حرف زدنم برای سخت شده بود. با هر حرکت فکم عذاب می‌کشیدم. خمیازه هم که کلا تعطیل. تقریبا با دهن بسته خمیازه می‌کشیدم.

سلام استارتر. من چند سالی بود داشتمش و اذیت می‌کرد. ولی قابل تحمل بود. اما یه مدت که گذشت درد و اذیت ...

آهان این یادم رفت بگم. اون دومیه گفت هیچ راه درمانی نداره که اکه اشتباه نکنم پرسیدیم میگن لیزر درمان می‌کنن، فکر کنم رد کرد. گفت فقط باید رعایت کنی. 

خودشم هر دو دکتر گفتن این اختلال خیلی بین مردم رایجه، نمی‌دونم چرا با اینکه میگن خیلی رایجه راه درمانی براش پیدا نکردن هنوز.

البته من اونجور برداشت کردم که دذصد کثیر مبتلایان، شدت اختلالشون خیلی پایینه و این مشکل براشون چندان دردناک و غیرقابل تحمل نیست. ولی متاسفانه برای بعضیا مثل من شدتش خیلی بالا بود.

آهان این یادم رفت بگم. اون دومیه گفت هیچ راه درمانی نداره که اکه اشتباه نکنم پرسیدیم میگن لیزر درمان ...

مشکل اصلی دیسک فک یاهمون گیچگاهی هست که ازسرجاش بیرون میپره هیچ دکتری هم زیر بار عملش نمیره چون خبلی ریسکی هست بعضی بوتاکس تزریق میکنن یامفصل روشستشو میدن که اصولا یاموقت هست یاهیچ تاثیری ندلره بهترین دکتری که من رفتم تواین چندماه والان یک هفته هست نتیحه گرفتم دکتر سیف ادین هست فقط بایه گارد ناهنجاری فکتو برطرف میکته واسه من که خدایی معجزه کرده تواین چندروز باورم نمیشه میتونم راحت غذا بخورم یاحرف بزنم

مشکل اصلی دیسک فک یاهمون گیچگاهی هست که ازسرجاش بیرون میپره هیچ دکتری هم زیر بار عملش نمیره چون خبلی ...

سلام خوبین؟ بهتر شدین؟ چنتا سوال ازتون دارم 

وقتی اسپلینت را میزارید بعدش درد هم دارید مثلا برای چند دقیقه یا چند ثانیه؟

موقعی ک گذاشتین فکتون کشیده میشه؟ یه حالتی انگاری صورتون دراز شده؟

از وقتی استفادش میکنید چقدر از دردهاتون کم شده؟ 

برای شما هم وقتی اسپیلنت را میزارید و  دهنتون را میبندین فاثله بین دندوناتون حدود ۱ سانت میشه ؟

سلام خوبین؟ بهتر شدین؟ چنتا سوال ازتون دارم  وقتی اسپلینت را میزارید بعدش درد هم دارید مثلا بر ...

سلام اره کاره این گارده همینه فک پاینه رو میاره سمت جلو ثابت نگه میداره تا دیسک کم کم برگرده سرجای خودش درد نداره بیشتر شبیه خشک شدن عضله فک هست که یجا ثابت میمونه که اونم باید توی روز که بیداری مرتب اب گرم بخورید تا نرم بشه اگه وقتی خشک هست فکت بخای یهو یه چیزی بخوری اره درد داره

دقیقا دندونای فک پایین میاد رو دندونای فک بالا البته چون گارد هست بهم نمیخوره اگه شما هم استفاده میکنید حتما شبا منیزیم بخورید وروزا اب گرم تا تنش عصبی ماهیچهاتون کمتر بشه واسه من گفته بود شب وروز بزنم ولی بعد که بهترشدم گقت فقط موقعه خواب بزن درکل خیلی خیلی راضیم درد فکم کامل رفت توی همون دورور اول من احساس میکردم فکم دلره کج میشه خدادوشکر الان خیلی بهترم شما هم مطمعننن بهتر میشین نگران نباشین