شاید کسی مثل من این اتفاق براش افتاد و تنها بود و خیلی از بی تجربگی این مشکل باعث ترسش شد
اولین علامت که سراغم اومد درد چشم بود فکر کردم شب بد خوابیدم رو چشمم اما فرداش بیشتر شد دردم
روز دوم همه چیز رو مارپیچ طور میدیدم همه چیز چرخش داشت
روز سوم تاری دید به علاوه اون علامتا اومد سراغم
روز چهارم چشمم بزرگ شذه بود و علاوه بر اون علامتا یه نور بزرگ نارنجی اومده بود توی میذان دیدم و رنگا کمرنگ شدن قرمز مایل به خاکستری( قرمز تیره میدیدم) شد زرد هم کمرنگ
علایم حاد شد به ترتیب رسید تا جایی که من عقربه ساعتوندیدم
رفتم دکتر و یک سری تست انجام دادن و دیدم ۴/۱۰ شده بود خودم میدونسنم مشکلم التهاب عصب چشمه اما دکتر مطمعن نبود عکس عصب هم سالم بود گفت شک دارم وگرنه نامه بستری میدادم
روز بعد دکتر دیگه ای رفتم عکس شبکیه گرفته و این چرت و پرتا ( توصیه من به شما اینه اگر تو تست چشم مشکل نبود ازمایش اضافه ندین فقط نوار عصب چشم بدین)
گفت دو روز دیگه بیا و بعد دو روز تشخیص شد التهاب عصب
نکته اینه ( اگر نگران التهاب عصب چشم هستین کشش ندین موضوع رو نوار عصب چشم دقیق ترینه)
دکتر منو ارجاع داد مغزواعصاب ( خودم ازش خواستم برام ام ار ای بنویسه با خواهش) دقت کنید حتما ام ار ای با تزریق و بی تزریق مغزونخاع بدین
رفتم ام ار ای و ام ار ای خوب بود
دقت کنید مهم ترین نکنع تو مرحله انتخاب دکتر مغزواعصاب حاذق
توی جلسه اول نوار عصب گرفته شد و نوریت اپتیک تایید شد ام اس رد شد
درمان ۳ روز کورتون تراپی به مدت ۸ ساعت بود
روز اول کورتون تراپی سخته تازه بدن عوارض میده اگر صورتتون گزگز شد یا بدنتون و اسپاسم گرفتین نترسید عادیه ورم هم عادیه باید موز و غذا های منیزیم دار بخورید
جلسه های بعدی کورتون عادت میکنید
نوشابه نخورید
بعد کورتون کم کم بیناییتون برمیگرده اما دو هفتع طول میکشه تا بهبود خوبی حس کنید تو این حین قند زیاد مصرف نکنید
دکترم برای برگشتن بیناییم بهم قرص نوازین و دینو داد قرص خوبیه
اب هویج و ماهی کوچولوا هم خوبه
ازمایش های روماتیسمی و التهابی هم حتما بدین سطح ویتامین b12 هم چک کنید
من دیدم شد باز ۱۰/۱۰ 💕شکر خدای بزرگ فقط یکم چشمم بزرگنمایی داره که دکنر گفته باید زمان حلش کنه اما فهمیدم عینک بلوکات برای ما ها که مشکل عصب چشم داریم خیلی خوبه