2777
2789
عنوان

تجربه ی من از التهاب عصب چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16387 بازدید | 214 پست

ی چی دیگم ناگفته نماند السانا،دکتر چشم بهم گفت خودش داره خوب میشه نمیخواد داروی دیگه ای،خیلیم بهتر شده چشمما،ولی مغزو اعصاب با پسرداییم فوق تخصص عروق پیشنهاد کورتون دادن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادمهایی مثل شما هم نعمت هستند ممنون بابت تاپیک و وقت گذاشتن برای جواب مهربون انشالله سلامت باشی همیش ...

فدای شما خوشحالم که تونستم کار مفیدی کنم شما به من لطف دارید من وظیفه انسانیم رو انجام میدم❤️❤️

ی چی دیگم ناگفته نماند السانا،دکتر چشم بهم گفت خودش داره خوب میشه نمیخواد داروی دیگه ای،خیلیم بهتر ش ...

اتروفی یعنی اسیب تکانه های عصبی

من راستش رو اپتیک نورایتس زیاد مطمعن نیستم 

بع نظرم نظر یه دکتر مغزواعصاب دیگه هم بپرس دز این زمینه مجموعه ای از نظرا رو بابد بدونی

اتروفی یعنی اسیب تکانه های عصبیمن راستش رو اپتیک نورایتس زیاد مطمعن نیستم بع نظرم نظر یه دکتر مغزواع ...

السانا،دکتر چشم بهم‌گفت ویروس بوده ک داره رفع میشه،دکتر مغز ک دیدی چی نوشته بود،پسر داییمم جراح عروق نظر مغزو اعصاب رو داشت،بازم امروز میرم چشم پزشک دیگه ای ببینم اون چی میگه،مغز و اعصاب شک داشت گفت برو پیش این چشم پزشکی ک من میگم بعد بیا جواب کاملو بدمت

السانا،دکتر چشم بهم‌گفت ویروس بوده ک داره رفع میشه،دکتر مغز ک دیدی چی نوشته بود،پسر داییمم جراح عروق ...

منم شک دارم اپتیک نورایتس باشع به نظرم oct 

vep 

رو انجام بدع معاینه ته چشم هم بشو 

ا

منم شک دارم اپتیک نورایتس باشع به نظرم oct vep رو انجام بدع معاینه ته چشم هم بشو ا

بانو،معاینه ته چشم شدم میگه سالمه چشمت،octهم گرفتن میگه سالمه فقط پرده چشمت نازک شده یکم،امروز نوار عصب گرفت گفت مشکل داره،چشم پزشک دومم دید باز گفت چشمت سالمه،ولی دکتر مغزو اعصاب گفت بد تشخیص دادن،ی قرص برام نوشته بنام پردنیزولون،با ی ازمایش خون،گفت ازمایشو بده تا اون موقع هم این قرصو بخور بعد با ازمایش بیا،فک کنم نظرش تجویز کورتون با دوز بالاس

بانو،معاینه ته چشم شدم میگه سالمه چشمت،octهم گرفتن میگه سالمه فقط پرده چشمت نازک شده یکم،امروز نوار ...

سلام خوبی عکس نوار عصبو بزار ببینم اوضاع داغونی چشمت چطورع

پردنیزول همون کورتون هست حالا فعلا خوراکی میخوری 

من وریدی گرفتم