2777
2789
عنوان

تجربه ی من از التهاب عصب چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16364 بازدید | 213 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوب هستید ببخشید سوال بیربط به تاپیک میپرسمشما میدونی درد بالای قفسه سینه سمت راست برای چیه موق ...

سلام عزیزم خوبی درد توی این ناحیه غیر اختصاصی هست یعنی طیف عظیمی از مشکلات رو میتونه شامل شه از مشکلات اسکلتی عضلاتی  گوارشی و … با معاینه تشخیص میسر هست عزیزم

اما شبا بد نمیخوابید؟

سلام عزیزم خوبی درد توی این ناحیه غیر اختصاصی هست یعنی طیف عظیمی از مشکلات رو میتونه شامل شه از مشکل ...

فکر نکنم بخاطر بد خوابیدن باشه .با فعالیت بیشتر میشه دردش .حالا اگر بهتر نشد بنظرم باید برم دکتر 

بازم ممنونم بابت جواب دادن و راهنماییت عزیزم ❤️

سلام عزیزم خوبی درد توی این ناحیه غیر اختصاصی هست یعنی طیف عظیمی از مشکلات رو میتونه شامل شه از مشکل ...

سلام عزیزم میگم شماکه ازین مواردسردرمیاری من چندوقت پیش قطره ریختم داخل چشمم یهوصب پاشدم دیدم داخل چشمم یه مقدارخیلی کم ورم کرده دودکترعوض کردم همش قطره های تکراری میدن یکیشون میگه مال میگرنه ولی ورم چشمم هنوز هست بهم گفتن چشمت سالمه ولی خودم ورمش احساس میکنم شماکه سردرمیاری بنظرت ممکنه التهاب عصب باشه ولی خب من تاری دید واینطورچیزاندارم فقط گهگاهی دردی میادتوی دوتاچشمام وسردردهم دارم ولی سردردادم باداروهای میگرن کم شده

سلام عزیزم میگم شماکه ازین مواردسردرمیاری من چندوقت پیش قطره ریختم داخل چشمم یهوصب پاشدم دیدم داخل چ ...

سلام عزیزم برای اینکه بدونیم از عصب هست یا نه بهتره یه VEP انجام بدین که ببینیم در مسیر عصب اختلال هست یا نه 

از نظر من بهتره با متخصص مغزواعصاب ویزیت شید اما مشکل شما التهاب عصب ناشی از ام اس و یا اپتیک نورایتس نیست 

اگر دور از جون از عصب باشه ناشی از فشار مایع مغزی نخاعی ممکنه باشه

به نظر من از لحاظ پرکاری تیرویید هم برسی شید و توسط مغز و اعصاب معاینه شید اما اپتیک نورایتس مشکل شما نیست