2777
2789

بچه ها من هیکل برام خیلی مهمه و تو حیطه رشتم ک تربیت بدنیه باید کارکنم و دارم آماده مربیگری میشم 

اگر باردار بشم هیکلم به هم میریزه و اولویتم برا شغلم هیکله خوبه🥺 اگر هم قرار باشه تو بارداری ورزش های سنگین انجام بشه نمیدونم واقعا رو من جوابه یا باعث سقط میشه باید چیکار کنم؟

نمیشه اصن

'وُجـودِت' آرامِشِ روحِ مَنه🫂❤️ (پروفم عکس خودمه لطفاً برندار قشنگم.... )♥️ من‌میم‌بانوهستم ، ²²سالمه👑🤓ی‌دختر جنوبیِ‌خونگرم و جذابمممم 🥰🤓(ی‌‌نومزد دارم که بقول مصی بعداز کلی سختی بهم رسیدیم)😂❤️😌...  کاش بعضی خوابا واقعی بودو بعضی واقعیت‌ها فقط یه خواب...🌱🥲  ‹ هیچ‌‌مسیری‌خالی‌‌ازاُمید‌ ؛ نیست !☁️′🌿  ›️ پس به‌خاطر خودت، رشد کن. به‌خاطر خودت، ایستادگی کن. به‌خاطر خودت، بهتر شو 🥲🌱 به تلاشی که برای هدفت میکنی، افتخار کن!  چون شخصیتِ تو، زندگیِ تو،  موفقیتِ تو و حالِ خوبت  به همین تلاش بستگی داره...🙂بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها..🌱🧡️  دوست‌دارشما : میم‌بانو🤓👑 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید