2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست
مرکز مشاوره پیام من مگه بهتون نرسید
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساقی جون اینجایی من بهش پیام خصوصی دادم نکنه نرسیده
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
سلام من موعد پریودم یازدهم بوده چون میخواستیم بریم شمال مسافرت از هفتم شروع کردم به خوردن قرص ال دی و تا سیزدهم شبی یدونه قرص ال دی خوردم شونزدهم لک دیدم و تا امروز که هفدهمه فقط لک بینی دارم اونم خیلی کم انگار دارم پاک میشم لکه ها یا قرمز روشنه یا قهوه ای و پریودم مثل همیشه خونریزی نداره ممکنه این حالت بخاطر عوارض ال دی باشه ؟ چکار باید بکنم ممنون میشم جوابم رو بدین . توی اقدام بارداری نبودم و از قرص ال دی فقط مواقع مسافرت استفاده میکنم و تا بحال همچین مشکلی برام پیش نیومده . سی و چهار سالمه و جلوگیری طبیعی دارم
عزیزم من یکبار قبلا ازدواج کردم ولی رابطم فقط در حد یه شب دخول نیمه تمام بوده بعدش طلاق گرفتم دکتر هم رفتم گفته پرده فقط ساعت سه پارگی داره یه دکتر زنان هم بهم گفته احتمالا دوباره ازدواج کنم خونریزی داشته باشم حالا خودش هم بهم گفته به پزشک قانونی برم وازش گواهی بخام گفت احتمالا بهت بده ولی خودش نداد شهرمون هم کوچیکه وقبلا تو نامه طلاقم نوشته شده باکره نیست بدون اینکه معاینه بشم حالا بنطرتون با توجه به این مطالب درسته پزشک قانونی برم ایا ارزش داره؟ایا گواهی ممکنه بدن؟
حتی نوع پرده رو هم تشخیص دادن به این وضعیت من چی میگن
آرام جان در تهران در بعضی مواقع پزشکی قانونی و مراکز مامایی گواهی میدن البته اگر خراش باشد و خونریزی زیاد نباشد احتمال اینکه بعد از گذشت زمان خیلی مشخص نگردد وجود دارد اما توصیه می کنم در ازدواج بعدی صداقت را ملاک عمل قرار بده و از همسرت چیزی را پنهان نکن چون کار شما قانونا شرعا درست بوده و هیچ خطایی انجام ندادید
دختر عمو عزیز بعد از قطع قرص تا زمان پریود به خاطر کاهش هورمون ها لکه بینی طبیعیه و باید منتظر پریود باشید اگر پریود نشدید تا 10 روز بعد از آخرین قرص حتما بیبی چک استفاده کنید
سلام.من ۲۰ تیر عادت شدم.۲۹ نزدیکی داشتم.۷ و ۸ مرداد هن نزدیکی داشتم .الان رفتم آزمایش خون گفت بتا ۸۰۰ ولی باید ۳ روز دیگه تکرار بشه.چرا باید تکرار بشه؟من الان هفته چند بارداری هستم .ممنون از جوابتون
باعرض سلام و خسته نباشید.من دو ماهه اقدام به بارداری کردم اما باردار نشدم.کمبود ویتامین دی دارم.ازمایشات قبل بارداری هم دادم فقط برای کمبودویتامین دی یک امپول و چند تاقرص داد.قرصهارا مصرف کردم اماامپول را نزدم.ممکنه دلیل باردار نشدنم کمبود دی باشه؟امپول را باید حتمن بزنم؟
2810