2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بازم ببخشید .من امروز رفتم دکتر سونو داخلی انجام داد.بعد هم گفت چرا نگفتی هفته چهارم هستی.الان مشکلی برای جنین ایجاد میشه.من خیلی نگرانم .تو رو خدا جواب بدید
سلام من برای معاینه رفتم دکتر بهم دارو و پماد داخلی داد چهار شب بعد از استفاده پماد پریود شدم ولی داروهامو خوردم حالا که پریودم تمام شده دوباره پمادو بزنم؟ بهتر نیست ژل لاکتال بزنم؟ دکتر گفت عفونتم زیاده مرسی
دختر کوچولوی من الهی همیشه سلامت باشی و از هر چیز بهترینش نصیبت بشه مامان ی عالمه دوست داره و همیشه از خدا میخواد مواظبت باشه
ساناز عزیز ادامه درمان بعد از قطع چند روز دیگه تاثیری ندارد در جهت شروع دوباره باید زمان یک هفته یا زمان توصیه شده توسط دکتر را رعایت کنید به مدت یک هفته از دوش واژینال یا تشت بتادین و سرکه یک شب در میان استفاده کنید البته اگر تصمم به بارداری در این ماه ندارید یک شب بتادین و آب جوشیده سرد شده یک شب سرکه و آب جوشیده سرد شده
باسلام خسته نباشید میخواستم بپرسم من 6تیر پری داشتم از شب 15 نزدیکی داشتیم تا 24 پریودم الانم که 20 مرداد هستش هنوز نشدم در ضمن سه روز مونده بود زمان پرییودم شروع بشه یه ذره لک دیدم تمام شد بعدش ترشحات داشتم الانم سینه هام بد جوری درد میکنه چیکار کنم من به نظر شما امکان داره حامله بشم؟
2810