2777
2789
عنوان

مشاوره با مرکز مامایی مهرآسا

| مشاهده متن کامل بحث + 36264 بازدید | 3256 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان کوروش عزیزم خون دماغ شدن بعد از بالا آوردن برای یک بارمشکلی ندارد چون عروق در بارداری پر خون میشوند اما اگر این موضوع تکرار شود باید از نظر اختلالات انعقادی بررسی شوید
مشاور محترم من یه پسر سیزده ماهه دارم باتوجه به آزم که در بالا گفتم باز هم باید مجدد اقدام کتم؟
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
میتونم تا دو سالگی پسرم صبر کنم
با خدا دعوا کردم با هم قهر کردیم فکر کردم دیگه دوسم نداره رفتم تو رختخواب چند قطره اشک ریختم و خوابم برد صبح که بیدار شدم مامانم گفت نمیدونی از دیشب تا صبح چه بارونی میومد .
خسته نباشید من پریود ۳۰روزه منظم هستم دراقدام به بارداری هستم.س ونو دادم جواب این بود رحم ابعد36*50*89میلی بااکوطبیعی است. تخمدان راست ابعد۲۴*۲۳*۱۹وحجم۶سی سی و تخمدان چپ دارای ابعد۳۳*۲۹*۲۶وحجم ۱۴سی سی وهردو دارای نمای طبیعی است..سوالم اینکه چرا حجم دو تخمدان فرق داره؟ممکن تخم دان چپم پلی کیستیک باشه؟
خیانت=افتابه اسید   
سلام خسته نباشید من شنیدم در زایمان طبیعی میشه بعداز زایمان سریع شکم بند بست برای جمع شدن شکم در سزارین هم میشه همچین کاری کرد مشکلی نداره ؟
خدایا من ۵۰۰ میلیون دستی می خوام میشه تا تورم بیشتر نشده بهم بدیش ممنون میشم