2777
2789
عنوان

بعد ازدواج و تغییر چهره

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 23 پست
افرین سر همین حرفا انقد میترسیدم بعد ازدواج زنونه شم بعدش فهمیدم کشکه دوستامم دیدم بیشتر پی بردم کشک ...

دقیقا من تازه تو نی نی سایت همچین چیزی رو شنیدم والا چه فرقی داره آخه مجرد و متاهل اون سبک آرایش و مو و چاقی و لاغری و عملی و نچرال بودنه که سن رو بالا و پایین میکنه و تغییر میده😐

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  

قیافه عوض میشه اول بخاطر تغییر هورمونا دوم مسیولیت و سبک زندگی ما ی بچه گربه ماده داشتیم از کوچیکی الان بچه دار شده اصن معلومه چهره و هیکلش زنانه شده وای به حال ادما😂😂😂😂 دوست من عین قورباغه باد کرده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا من تازه تو نی نی سایت همچین چیزی رو شنیدم والا چه فرقی داره آخه مجرد و متاهل اون سبک آرا ...

عزیزم هورمونایی که بعد ازدواج ترشح میشن باعثه الان شما با بچگیتم ببینی باز فرق داری

عزیزم هورمونایی که بعد ازدواج ترشح میشن باعثه الان شما با بچگیتم ببینی باز فرق داری

والا من قیافم فتوکپی بچگیمه گلی از قبل ازدواجمم هیچ تغییری نکردم حتی هرکی مقایسه میکنه قبل و بعدمو میگه خیلیا هستن حتی بالای ۴۰ و بچه های بزرگ دارن عمرا کسی متوجه نمیشه متاهلن و برعکس دخترای مجردی که همه فکر میکنن ۲.۳تا بچه دارن😬

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  
 دقیقا من تازه تو نی نی سایت همچین چیزی رو شنیدم والا چه فرقی داره آخه مجرد و متاهل اون سبک آرا ...

آفرین دقیقا

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بالا رو ببین! طرف مجرده به من میگه چون متاهلی هورمونات قیافتو عوض کردن😮‍💨

اگه اینجوریه چرا پس دخترایی که بدون ازدواج کردن با دوست پسرشون رابطه دارن قیافشوم زنونه نمیشه 😃

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!