2777
2789
عنوان

اطلاعات مربوط به بیمارستان،دکتر و هزینه زایمان مامانای 95

| مشاهده متن کامل بحث + 130313 بازدید | 160 پست
اگه کسی اطلاعات کاملی درباره هزینه های بیکارستان بهمن داره ممنون میشم باید بگه من سوالم درباره هزینه اتاق خصوصی وی ای پی و هزینه فیلمبرداری همچنین رسیدگی به مادر و لچه و متخصص بیهوشیه
اللهّمَ عجل لویلک الفرج
من دخترم رو سال 93 تو بیمارستان میلاد زایمان طبیعی به دنیا آوردم ...نه میشه گفت بد بود نه میشه گفت خیلی خوب بود .....معمولی بود
*** دختر زیبای ما (محیا)خانم 1393/3/30اومد بغلمون و همه ی زندگیمون شد خدایا شکرت ***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یاس سپیده زایمان کردم ... مثلا خصوصی بود ولی خیلی بد بود... پرستاران که برخوردشان افتضاح بود.... رسیدگی هم خوب نبود.... ۴/۵۰۰ سزارین
گل در بر و می در کف و معشوق به کام است سلطان جهانم به چنین روز غلام است
بچها منم توی بیمارستان خصوصی میخوام زایمان کنم توی سایتش نوشته با بیمه سلامت قرار داد داره یعنی ممکنه هزینه کم تر بشه؟
دوست جونا برام دعا کنید زایمان زودرس نشم . شده یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرستید 😢😙😙😙😙😙😙😙
نیکان با بیمه تکمیلی بیمه ایران نگین هم طرف حساب هست؟ هزینه سزارین با اتاق خصوصی چقدر است؟ و چه امکاناتی ارائه دادند.؟از تجربه بی حسی اسپینال هم بفرمایید و اینکه نوزاد که به دنیا میاد همان لحظه بر روی سینه شما قرار می دهند و کی برای شیردادن می آورند؟
عزیزم من زایمان طبیعی نیکان بودم و دکترم اجازه نداد از اپیدورال استفاده کنم برای ما که طبیعی بودیم همون موقع بچه رو می زارن روی سینه ولی تو کلاس های بارداری خود بیمارستان مامامون گفت توی سزارین هم بچه رو می زارن روی سینه مادر نیکان با بیمه ایران قرار داد داره ولی بازم بپرس چون دوره ای با بیمه ها قرارداد می بندن اتاق خصوصی هم باید از روز قبل برید رزرو کنید چون کم دارن من چون طبیعی بودم متاسفانه اتاق خصوصی پر شده بود من هزینم شد ۴۷۰۰ ولی کناریم که سزارین بود شده بود ۵۸۰۰ دیگه از جزئیاتش خبر ندارم
2810