2777
2789
عنوان

اطلاعات مربوط به بیمارستان،دکتر و هزینه زایمان مامانای 95

| مشاهده متن کامل بحث + 130313 بازدید | 160 پست

چقدر هزینه های بیمارستانا زیاد شدن وااای خداوندا

بیمارستان های دولتی چی بچه ها؟

مثل هدایت میلاد آرش

سزارین انتخابی ندارن؟

من امیدوارم که به لطف خدا به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد😊
سلام.مطب دکتر اخلاق نجات کجاست؟درباره بیمارستان ها مطمئنید؟

سلام اخلاق نجات تو خیابان مهرآباد ۲۰ متری شمشری مطب داره جای دیگه رو نمیدونم 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر هزینه های بیمارستانا زیاد شدن وااای خداوندا بیمارستان های دولتی چی بچه ها؟ مثل هدایت میلاد آر ...

بیمارستان دولتی سزارین اختیاری نداره

دور از جون باید بمیری ولی طبیعی 

الان خیلی سخت سزارین میکنن 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست

بیمه ما با ساسان قرارداد داشت منم از هفته ۳۷ رفتم پرونده نشکیل دادم واس زایمان. طبیعی میخواستم اما با توجه ب سونو آخرم دکتر گفت نمیتونی دیگ صبر کنی باید سزارین بشی ولی بیمارستان به هیچ وجه قبول نکرد گفتن شکم اول سزارین نمیکنیم منم رفتم پارس زایمان کردم. همه چی شانسی شد هم دکترم هم بیمارستانم ولی شکر خدا خیلیییی خوب بود خیلی زود سرپا شدم و اصلا بخیه هام اذیت نکرد. 

سلام .بچه ها کسی ک تازگی زایمان کردن یا هزینه های بیمارستان ها رو میدونن بیان اینجا اطلاع بدن. مرسی

من دوستم بیمارستان فرمانیه ماه پیش طبیعی ۴ تومن داد

خودمم یک سال و نیم پیش نیکان سزارین ۶ دادم

من دوستم بیمارستان فرمانیه ماه پیش طبیعی ۴ تومن داد خودمم یک سال و نیم پیش نیکان سزارین ۶ دادم

ممنون عزیزم.

من خودم بیمارستان محب زایمان کردم 5 تومان.

دخترم به دنیا اومده الان 47 روزشه .

بازم ممنون ازت