بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من اردیبهشت ماه زایمان دارم . میخواستم در رابطه با بیمارستان پارسیان بدونم کسی هست بهم اطلاعات بده که بلوک زایمانش خوبه ،بده چه جوریه ؟ من دکترم چهار تا بیمارستان هست موندم کدوم را انتخاب کنم . پارسیان . عرفان . لاله . گاندی
سلام. مامانا دکتر من هم تو بهمن زایمان میکنه و هم تو بیمارستان جم ولی اصرار داره چون جفتت پائینه فقط باید بری جم. جم هم طرف قرارداد بیمه ما نیست. ولی چاره ای ندارم. کسی راجع به بیمارستان جم اطلاعات داره؟
من زایمان اولم سال 87 بیمارستان دی بودم . از همه چی هم راضی بودم. سزارین شدم. بیهوشی کامل. بی هوشیم خیلی خوب بود. دکترم دکتر اکبری اسبق بود. خیلی خوب عملم کرد. حیف که این بار نمیتونم برم پیشش.
سلام دوستان دکتر من دکتر منیره نجات اخلاقه بیمارستان نیکان محب کوثر بهمن و سورنا کار می کنه ازین بیمارستان ها فقط بهمن به ما نزدیکه اگه اطلاعات جدیدی راجه به این دکتر و این بیمارستان دارید ممنون می شم بگین
برای همه آرزوی سلامتی دارم ، من 22 مهر خدا بخواد میرم برای سزارین بیمارستان بهمن . می خواستم از عزیزانی که جدیداً تو این بیمارستان زایمان داشتن سوال کنم آیا از برخورد پرسنل راضی بودین ؟ رسیدگی شون خوبه ؟ اتاق خصوصی بهتره یا دو تخته ؟ لطفاً کمک کنید تا جلوی هزینه های بی خود را بگیریم . و اینکه فیلمبرداریش ارزش داره یا نه ؟ ممنون و سپاسگزارم -