این دوتا از پیجاشونه،خانم تقی زاده از تبریز[QUOTE=323497037] اگه زحمتت نبود میشه بگی از چه پیجی خریدی؟ به من چه قدر گرون دادن اخه منم از یه پیج تو اینستا خ ...[/QUOTE]
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام دوستان بمنم پشن فورت را معرفی کردند گفتند راحت ۱۲ کیلو کم میکنی منم خریدم فعلا که راضی هستم فقط یک وعده غذا خوردم با اینکه اصلا میل نداشتم و ۲ تا بطری کوچیک قرص جوشان ویتامین سی خوردم و یک بطری بزرگ آب معدنی
سلام دوستان بمنم پشن فورت را معرفی کردند گفتند راحت ۱۲ کیلو کم میکنی منم خریدم فعلا که راضی هستم فقط ...
شما چند گرفتید؟من برام خیلی عجیبه چرا به من ۱۹۰۰ قیمت دادن بعد خیلیا زیر یک میلیون خریدن 😑 تازه بهش پیام دادم میگم چرا بارکد پشتشمیزنم اصلا سایت باز نمیشه جوابای پرت و پلا داد بهم
من ۷۶۰ خریدم. امروز اولین روزیه که شروعش کردم. خدایا به امید تو ♥️🙏🏻 دوستا بیاین از تج ...
عزیزم فقط یه مطلب بهتون از روی تجربه میگم پروتئین و مولتی ویتامین حتما به امدازه مصرف کن درسته این قرصا اشتها کور کنه ولی شما اینو بدون بدنتون باید چربی از دست بده نه عضله برای حفظ عضله لطفا پروتئین اگه به صورت پودری بخری که چه عالی اگه نه با غذا حتما حتما تو وعده هات قرار بده