2777
2789
عنوان

خانوم های با تجربه کمکک

61 بازدید | 8 پست

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید بی دلیل 

من فردا مادرشوهرم و برادر شوهرم مهمونمن میخام برنج و مرغ درست کنم پیش غذا هم میخام سوپ جو پرک درست کنم

هرسری سوپ درست میکنم کم میاد پیمانه جو رو چقد باید بریزم ک کم نیاد

اینم بگم ک دو ساله سر خونه زندگی خودمم دفعه اوله دعوتشون کردم قبلش چون حامله بودم و بچه داری میکردم نشد بعدشم منتظر شدم پسرم بزرگ بشع ک اذیتم نکنه ک باز دوباره حامله شدم برای همین گفتم باز تا قبل زایمانم دعوتشون کنم😁😂

مواد دیگشو بیشتر بریز. که ابش بیشتر باشه.

جو زیاد بریزی خمیر میشه سوپت

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرعتم از امشب کاراسو بکن فقط نپز.

من هر وقت مهمون داشته باشم از شب قبل انجام میدم کارای مرغمو. فرداش فقط از یخچال در میارم ومیزارم رو گاز و  اب جوش میریزم و تماام.

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
مرعتم از امشب کاراسو بکن فقط نپز. من هر وقت مهمون داشته باشم از شب قبل انجام میدم کارای مرغمو. فردا ...

ینی چی نپز  

مرغ ک کار نداره من از هفت صبح بیدار میشم میتونم کارامو بکنم

خوب همه چیش باید به اندازه باشه نمیشه ک جوش کم باشه

جوشو اونقدری بریز که وقتی هنوز نپخته و هم میزنی جوش زیاد باشه

ینی چی نپز   مرغ ک کار نداره من از هفت صبح بیدار میشم میتونم کارامو بکنم

یعنی نزار رو شعله که بمزه فقط کاراشو بون.

من مرغو اول میجوشونم تو پیاز خام و فلفل و دارچین. میشورم.بهش نمک و فلفل و زردچوبه میزنم.

پیازداغ. و کمی رب. مرغو میزارم توش.روش زعفرون دم کرده میریزم و فلفل دلمه و کمی هویچ.

اب نمیریزم.

همینجوری با درب بسته میزارم یخچال. فرداش میارم بیرون و یه لیوان اب جوش نیریزم و میزارم رو حرارت

سوپ جو با جو درسته پوست کنده بهتره. اونجوری بپز