2777
2789

دوستان من هفته سی و هشت رو تموم کردم، میخواستم ماما همراه بگیرم که میگن باید حداقل چند جلسه کلاسای ورزش رو شرکت میکردی، اما من نرفتم اصلا. حالا چکار کنم برای ماما همراه؟ بخوام برم سزارین هم شهر خودمون بیمارستان خصوصی نداره باید برم شهرای اطراف که حداقل ۲ ساعت راهه، می ترسم تو راه بچه بخواد بیاد. چکار کنم؟

پیراهن سیاه عزای تو یا حسین/ عشاق را به روز جزا روسفید کرد

شرط گرفتن مامای همراه شرکت در کلاسا نیست چرا ایمو بهت گفتن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرط گرفتن مامای همراه شرکت در کلاسا نیست چرا ایمو بهت گفتن

میگن قانون جدید اومده، بیمارستان قبول نمی کنه

عزیزم من بارداریم تو کرونا بود همون موقع هم اصلا اجازه کلاس و این چیزا نبود .زایمان طبیعی هم بودم ال ...

سختت نبود؟ برای ما دکتر خودش نمیاد فقط برای سزارین های اجباری میاد. میده دست ماما

عزیزم تااونجایی ک میتونی پیاده روی کن ک راحت زایمان کنی

یه هفتس دیگه نرفتم پیاده روی، هم هوا سرد شده هم اینکه برمیگردم احساس می کنم‌ داره میاد پایین میترسم

ب پزشک زنان ک میری بگو واسط معرفی میکنه.هم ماما همراه هم اگه بخوای ماما زایمانت بگیره میتونی ماما خص ...

ماما خصوصی و ماما همراه یکی نیستن؟ اونو باید از کجا پیدا کنم

یه هفتس دیگه نرفتم پیاده روی، هم هوا سرد شده هم اینکه برمیگردم احساس می کنم‌ داره میاد پایین میترسم

ن اشتباه نکن تو  روز برو  ..اشکال نداره بچه حرکت میکنه و زایمانت راحتتر میشه.

شماکجاهستی مگه عزیزم

ن عزیزم دوستم الان ده روزه زایمان کرده و ماماهمراه هم گرفت..من خودم توبیمارستانم اصلا همچین قانونی ن ...

چرا پس به من سفت و سخت این حرفو میزنن. دارم دیوونه میشم از دستشون

ن اشتباه نکن تو  روز برو  ..اشکال نداره بچه حرکت میکنه و زایمانت راحتتر میشه. شماکجاهستی ...

من کردستانم. سرد شده. خودمم سرما خوردم

ماما خصوصی و ماما همراه یکی نیستن؟ اونو باید از کجا پیدا کنم

ببین ماماهمراه فقط یکی هست ک همراهته ی سری ورزشا بهت میده یکم کمرت میماله ک مثلا دردت اروم شه اماماماخصوصی میاد تو بیمارستان و خودش زایمانت میگیره

2810