2777
2789
عنوان

چرا نمیزنید تو دهن ماما ها و پرستارای بیمارستان دولتی وقتی ک...

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 114 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه تو اون وضعیتت چجوری میتونی دهن اونارو اسفالت کنی؟ ولی خدایی خیلی وحشین من از ترس اخلاق های سگی ...

بعد زایمانش میرفت به رئیس بیمارستان میگفت که اون پرستار چه نرف زشتی زده شکایت می‌کرد چقدر وقیح و بی شرم بوده 

بیمارستان دولتی طرف زیر دست ماما مرد دستشون جایی بند نبود از چی میخوان بترسن وقتی مطمئن هستن اتفاقی براشون نمی افته 

به یکی دیگه هم خون اشتباهی وصل کردن طرف درجا فوت شد شکایت کردن طرف ککش هم نگزید حرفا میزنیدا 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اخه تو اون وضعیتت چجوری میتونی دهن اونارو اسفالت کنی؟ ولی خدایی خیلی وحشین من از ترس اخلاق های سگی ...

این حرفو به منم زدن تازه من سز بودم😐اونم کادر بیهوشی اقا بود پیش اون گفت انقد خجالت کشیدم ک نگو بعد همون اقا ک امپول بی حسی میزد توپید بهش ک برو بیرون

من خودم خیلی پر رو هستم یعنی طرف یه چی بگه با خاک یکسان می کنم ولی آدم تو اون درد هیچ کاری نمی تونه بکنه یعنی حوصله اش رو نداره من تو بیمارستان بستری بودم از درد زجه می زدم اورژانسی بردنم اتاق عمل موقع جابه جایی از تخت یکم خون ریخت رو زمین خدمه بیمارستان اومد دادو بیداد کرد یه مشت هم زد تو سرم تو حالت عادی بودم جرش می دادم ولی تمام بدنم از درد داشت می ترکید حتی بهش اخم هم نکردم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

عزیزم اینطوری که شما فکر می‌کنید نیست ببین من دوست صمیمیم ماما هست میگه یه عده اصلا همکاری نمیکنن توقع دارن بچه خودش بیاد بیرون خیلی جون عزیز بازی در میارن متوجه وخامت اوضاع نیستن نازک نارنجین بی تربیتی ام میکنن توقع دارن دکتر یا ماما نازو بخره اما این خبرا نیست باید خودت تلاش بکنی 

عزیزم ولش کن من منظورتو فهمیدم ولی فکر کنم ایشون متوجه نشدن. الهی ب امید تو ن ب امید خلق روزگار م ...

منم همیشه میگم خدا به غیر از تو پارتی دیگه ای ندارم خودت برام بساز ، دمش گرم زایمانم نصفه شب بود همین که رسیدم بیمارستان کیسه ابم پاره شد وسط بخش اب و خون می‌رفت خدمه شروع کرد به سروصدا کردن چیکار می کنی ماما اومد دعواش کرد که وظیفه تو هست تمیز کنی نه اینکه سروصدا کنی بعدم که زایمان کردم چون دیر وقت بود ماهم آمادگی نداشتیم که وسیله برداریم خودش برام چای و خرما آورد گفت بخور انرژیت برگرده😍😍😍 فقط از خدا براش کلی چیزای خوب خواستم هرجا هست سرش سلامت باشه و به هرچی میخواد برسه انشاالله 

باشه پس تو خونه تنها زایمان کن ببینم محتاجی یا نه 

نه عزیزم اونا وظیفشونه درست برخورد کنن لطفا با چهارتا دفاعیه الکی به کار زشتشون پر و بال ندید 

حداقل برا خودتون ارزش قائل شید

درخواست دوستی نمیپذیرم