2777
2789

بچه ها چهار شنبه این هفته عروسی برادر شوهرم هست ما تهران هستیم اونا مشهد، همسرم برای من بلیط هواپیما گرفت یه ساعته میرسم، به دکترم که گفتم گفت با مسئولیت خودت میتونی بری چون دوبار سقط داشتی و اینکه سنتم چهل سال هست، خوب به نظر خودم دوبار سقطم دلیل داشت یه بار قلب تشکیل نشد یه بارم دیگه شم رزیدنتا بیمارستان دولتی منو سونو کردن هم قلب داشت جنین هم طپش ولی وقتی بلند شدم به خونریزی افتادم دوهفته بعدشم که سونو دادم گفتن رشد جنین تو همون روز متوقف شد،تا سر این بارداریم که تحت درمان قرار گرفتم متوجه شدن چسبندگی رحم دارم هیستروسکپی انجام دادم همسرمم اسپرمش ضعیف بود دارو مصرف کرد،آنتی بادی تیروئیدم بالا بود که اونم باعث سقط میشه بچه رو پس میزنه الانم قرص مصرف میکنم، شکر خدا الان دوهفته است که چهار ماهم شده، حالا با این شرایط که گفتم به نظرتون به حرف دکتر گوش کنم یا برم چون فقط میخوام تو عروسی حضور داشته باشم نه قراره برقصم نه نمیتونم ورجه وورجه داشته باشم،من خودم میگم اگه عمر بچه بدنیا باشه میمونه مامان خودم تو سن 47 سالگی منو بار شد هم آمپول زد هم قرص خورد هم هزارتا دارو دیگه هم بار سنگین بلند می‌کرد که من سقط بشم ولی موندم براش،من میگم اگه بخوادبرام بمونه میمونه وگرنه که به بادی بندِ اگرم نخواد بمونه که بلاخره این اتفاق میافته شما تجربتون چیه به خدا توکل کنم یا به دکتر گوش کنم

به نظر شخصی من نرو

بازم خودت میدونی

چون هم باید بری، هم باید برگردی...

اذیت میشی

بازم خودت میدونی

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️ چیزی به زبون نمیارم اما حسرتش داره اذیتم میکنه...خدایا به همه اولاد سالم و صالح بده...به منم بده🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من با توجه به سنت و مشکلاتی که داشتی اصلا ریسک نکن و نرو...استراحت کن تا بارداری سالمی داشته باشی عروسی یه روزه میگدره ولی اگه اتفاق بدی برات بیفته برمیگردی نقطه اول دوباره دوا درمان...اینا همش حرفه که بخاد بمونه میمونه ینی چی منطق میگه کار درست رو انجام بده

حات بودم هرگز نمیرفتم یکم ازت دلخور بشن بهتر از اینه بری خودتو بدبخت کنی من سابقه زایمان زودرس  تو هفته بیست وپنج داشتم  این بارداریم از ترس کامل تو تخت بودم بازم بچم هشت ماهه بدنیا امد

بنظر من با توجه به سنت و مشکلاتی که داشتی اصلا ریسک نکن و نرو...استراحت کن تا بارداری سالمی داشته با ...

ناراحتی کسی برام اهمیتی نداره اصلا ولی میگم مثلا من همینجوری شم که بخوان برم دکترو برگردم هم تو ترافیک تهران یه ساعت یه ساعت تو خیابونم هم اینکه چند ساعت رو صندلی میشینم 

ناراحتی کسی برام اهمیتی نداره اصلا ولی میگم مثلا من همینجوری شم که بخوان برم دکترو برگردم هم تو تراف ...

برای دکتر رفتن مجبورید اگرم اتفاقی بیفته ادم خودشو سرزنش نمیکنه ولی اینجا اجباری نیس رفتن