2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامانای گل ممنون تارا جونم که جوابمو دادی. آنجلا عزیزم امیداورم که هرچه زودتر حالت خوب بشه منم زیاد حالم خوب نیست با این حال سرکار هم می یام ولی روخودم نمی یارم پسته بادام تفت داده شده بخور ان شاالله که بهتر بشی گلم در مورد اون آزمایش هم نمی دونم دکتر که برای من ننوشته هنوز من تو هفته 9 هستم شاید بعدا بنویسه ولی شنیدم که آزمایش خوبی هستش نگران نباش
تبسم جون سلام ببخشید دیر جوابتو دادم. عزیزم اون شربت هیچ مشکلی برای نینی نداره که زمان مصرفش زده دوران بارداری امیدوارم برات مفید باشه ولی تجربه خودم برای مشکل معده ایناست
-وعده های منظم غذایی یعنی حتما صبحونت زود بخور و اصلا گرسنه نمون و هر دو ساعت معدت با وعده های سبکتر پر نگه دار
- اصلا اصلا بعد از غذا دراز نکش و یا حتا یه جا لم نده(با اینکه خیلی مزه میده) سعی کن تا نیم ساعت یعد از غذا خودتو به کاره خونه سرگرم کنی و یه فعالیت مختصری داشته باشی
-15 دقیقه بعد از غذات اون شربت بخور
-برای بهتر کار کردن معدت اگر بارداری پر خطری نداری حتما حتما ورزش کن نه خیلی سنگین ولی حتما هفته ای سه بار ورزش کن ( در حد نیم ساعت) هم برای تقویت عضلات که زمان زایمان کمکت میکنه هم برای کار کردن معدت هم روحیت
آنجل جون دکتر من هم برای من توی هفته 11سندرم دان را نوشته برم می رم موسسه نسل امید خیایان آفریقاست یکسری آزمایشه با یه سونوگرافی خیلی دقیق که می گن تقریبا 40دقیقه طول می کشه اما سلامت جنین را از هر لحاظ بررسی می کنند ما چون فامیل بودیم خودمون خواستیم بریم تا کاملا از سلامت نی نی مطمین بشیم من امروز 22 دقیقا 10هفته و1روزم می باشد4دی می رم برای سندرم دان
سلام به همگی برای منم از این آزمایشات چیزی ننوشته من تو هفته هشتم هستم انجل عزیز نگران نباش آزمایشه دیگه از سلامت نی نیت مطمئن تر میشی havadk عزیز نگران نباش ماها همه نگران بودیم و حس طبیعیه امیدوارم که صحیح و سلامت باشید
نکات مهم در تغذیه دوران بارداری: 1- مادرانی که به اندازه کافی انرژی دریافت نمی‌کنند در معرض خطر زایمان نوزادان کم وزن و کوتاه قد قرار دارند و موفقیت آنان در تداوم شیردهی کمتر است، همچنین اگر مادران در دوران بارداری افزایش وزن مناسب نداشته باشند رابطه عاطفی بین مادر و شیرخوار در بدو تولد و دو سال اول زندگی با اشکال و به سختی برقرار می‌شود . 2- استفاده از منابع دارای ملح روی ( Zn ) ( گروه گوشت ) باعث افزایش وزن زمان تولد نوزاد می‌شود . 3- در دوران بارداری به دلیل افزایش حجم خون مادر و رشد جنین و جفت نیاز به آهن و اسید فولیک افزایش می‌یابد، لذا اهمیت دریافت این مکمل‌ها در پیشگیری از کم خونی – ضعف و ناتوانی مادر – زایمان زودرس و نقص سیستم عصبی جنین بوده و موجب تکامل و مقاومت سیستم ایمنی او می‌گردد ، لذا از زمان شروع حاملگی از 2 تا 3 ماه قبل از باردار شدن روزانه یک قرص اسید فولیک و از پایان ماه چهارم تا چهار ماه پس از زایمان روزانه یک عدد قرص آهن مصرف کنند . برای کاهش عوارض احتمالی آهن مانند یبوست ، اسهال ، درد شکم و تهوع توصیه می‌شود آن را پس از غذا با شب قبل از خواب میل نمایند. 4- استفاده از نمک یددار به میزان لازم در دوران بارداری ، احتمال سقط خود به خود را کاهش داده در هوش ، شنوایی و بینایی نوزاد تاثیر گذار خواهد بود . 5- استفاده از ویتامین D برای جذب کلسیم از روده ها ضروری است که در دوران بارداری با مصرف مکمل های حاوی این ویتامین و یا در معرض نور خورشید قرار گرفتن تامین می‌شود .
سقط جنین این مسئله بعید به نظر می‌رسد. بیشتر بارداریها به نوزادان سالم ختم می‌شوند (کمتر از 20درصد منجر به سقط میشوند). به گفته کارین مورس پزشک مرکز پزشکی در لوس انجلس بیشتر سقط جنینها در هفته‌های اول بارداری اتفاق می‌افتد زمانی که معمولاً بعضی از خانمها باردارند و نمیدانند و اگر هم سقط کنند متوجه نمی‌شوند. بعد از هفته ششم تا هشتم که پزشک متخصص ضربان قلب جنین را چک می‌کند خطر سقط تا 5 درصد کاهش می‌یابد. به گفته داین اشتون معاون مدیر مرکز پزشکی مارچ دیمز احتمال دومین سقط بسیار کم و حدود 3 درصد است. پس دلیل این سقط جنین چه می‌تواند باشد؟ اغلب دلیل آن ناهمگونی کروموزومی‌ است که مانع رشد عادی جنین می‌شود و در چنین حالتی سقط غیر قابل پیشگیری است. اما می‌توان با خودداری از کشیدن سیگار یا نوشیدن الکل و یا کم کردن مصرف کافئین به میزان 200 میلی‌گرم یا کمتر در روز خطر سقط جنین را کاهش داد.
2810