2777
2789
عنوان

چرا هیچ اسمی به دلم نمیشینه، پیشنهاد بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 75 پست
ببخشید زیاد ریپ میزنم. من با مامانش خیلی صمیمی ام انقد از من خوشش میاد😁 همینطور اون با داداشم و باب ...

خاهش  میکنم.ببین معلوم نیست ما داریم احتمالات و میگیم ولی اکه قصدش ازدواج بود تاحالا مادرش گفته بود اکه پرو بود تاالان ۲۰بار بهت شملره داده بود باید باهاش باشی  ی مدت ببینی چی میخاد ازطرفی همسایه هستید امکان داره بعدش ازت باج بخاد تهدیدت کنه به رابطه  یا ابروت  ببره تومحل این ریسک هم هست  ازما میشنوی دور ش خط بکش یا احتیاط کت چون همسلیه اس 

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم
خاهش  میکنم.ببین معلوم نیست ما داریم احتمالات و میگیم ولی اکه قصدش ازدواج بود تاحالا مادرش گفته ...

من دوست نمیشم فقط  این دفعه نگاش میکنم. از اون باج گیری ترسیدم😁

مامانش زن خوبیه

بازم ممنون از راهنمایت. مرسی وقت گذاشتی جواب دادی.

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

تو چه مایه هایی دوست داری مثال بزن 

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
همش ارزو داشتم یه دختر داشتم و اسمشو میزاشتم میسورا  اون ارامش بعد از غم من ، اما قسمتم نشد .. ...

آخی عزیزم ، اینشالله خدا بهت یه دختر خیلی خوشگل بده اسمشم بزاری میسورا 😘❤

چشم ها دریچه ی روحن!...

وای ممنون 😁 هر بار کاربریتو میبینم سوالامو لیست میکنم😁 یادته قبلا ریپ زدم گفتم پسر همسایمون خیلی ...

مرسی که توو تاپیک من اومدیم بحث راه انداختین

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

وا مگه چیه؟ دعوا نبود که😐 چه مامان بد اخلاقی

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
تاپیکو تبدیل کردن به روشهای تبدیل پسر همسایه به شوهر😏

به تو چه ؟ مگه تاپیک توئه؟ بعدشم چه اشکال داره ایشون بزرگتره من یه سوال پرسیدم

استارتر قبلش کلی اسم بهت پیشنهاد دادم. چرا اینطوری تو ؟ 😐 رفتارت خیلی بچه گانه س. ریپ نزن نمیخونم

تربیتت از پستات مشخصه 

تربیت تو هم مشخصه. داری فضولی میکنی. من به کمک اون آقا احتیاج داشتم

تربیت تو هم مشخصه. داری فضولی میکنی. من به کمک اون آقا احتیاج داشتم

برو تاپیک بزن از همون آقا یا دیگران سوالتو بپرس نه اینکه بپرسی وسط تاپیک اسم من اومدم اسم های دخترونه رو بخونم نه اراجیف تو رو

برو تاپیک بزن از همون آقا یا دیگران سوالتو بپرس نه اینکه بپرسی وسط تاپیک اسم من اومدم اسم های دخترون ...

همینو بگو

من خوشحال شدم گفتم الان کلی اسم پیشنهاد دادن

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚