2777
2789
عنوان

چرا هیچ اسمی به دلم نمیشینه، پیشنهاد بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 75 پست
وای چقدرررر زیبا واقعا به دلم نشست خیلی خوشگله  من دخترم تقریبا دو ماه دیگه به دنیا میاد هنوز ...

همش ارزو داشتم یه دختر داشتم و اسمشو میزاشتم میسورا 

اون ارامش بعد از غم من ، اما قسمتم نشد ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه همسایه س میترسم آبروم بره.😁 چشم تو چشم میشیم سرمو میندازم پائین

خب خودت میگی یه جوری بیاد چیزی بگه.ازاینکه همسایه اس و خطری ک درسته اکه هم قصدش ازدواج بود تاحالا یکی فرستاده بود.میتونی امتحانش کنی 

اقا هستم    اقا هستم      اقا هستم
اخه چرا هیچی نمیگه؟ هر بار سرمو بلند میکنم داره نگاه میکنه

خب میترسه.مگه نمیگی سرتو میدی پایین خب داری بهش میکی تمایلی نداری ینی اهلش نیستی اونم نمیاد جلو چون مطمعن نیست

خب خودت میگی یه جوری بیاد چیزی بگه.ازاینکه همسایه اس و خطری ک درسته اکه هم قصدش ازدواج بود تاحالا یک ...

چطوری امتحانش کنم؟ یه بار با یه پیج فیک تو اینستا بهش پیام دادم گفتم از عکست خوشم اومده بیا دوست شیم😁 اونم هی میگفت عکستو بفرست بیا تصویری تو پسری اسم بابات چیه تو کی هستی و این حرفا. آخرشم بلاک کرد

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
خب میترسه.مگه نمیگی سرتو میدی پایین خب داری بهش میکی تمایلی نداری ینی اهلش نیستی اونم نمیاد جلو چون ...

اخه خجالت میکشم سرمو میندازم پائین.

اینم بگم متوجه شدم به بدنم نگاه نمیکنه. به صورتم نگاه میکنه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
چطوری امتحانش کنم؟ یه بار با یه پیج فیک تو اینستا بهش پیام دادم گفتم از عکست خوشم اومده بیا دوست شیم ...

خو حق داره 😂😂

نه بببین نگاه کرد ی چراغ سبز نشون بده جون این پسره پرو نیست اگه بود تا حالا می یومد جلو ی مدت تلفنی باهاش باش ببین چی میخاد پسرا دونوعن بعضیا اول کار حرفشو میزنه همون هوس اینا بعضی اخر بعد دیگه تصمیم باخودت

اخه خجالت میکشم سرمو میندازم پائین. اینم بگم متوجه شدم به بدنم نگاه نمیکنه. به صورتم نگاه میکنه

خب تا چراغ سبز نشون ندی همین روند ادامه داره .ربطی ب نکاه کردن بدن وصورت ندارهربعضیا اوایل دون میپاشن

خو حق داره 😂😂 نه بببین نگاه کرد ی چراغ سبز نشون بده جون این پسره پرو نیست اگه بود تا حالا می یومد ...

پس شما نظرت اینکه پر رو نیست. اینم بگم از صبح ساعت ۸ میره سرکار تا ۷ شب . آسانسور درست میکنه.

میگم نگاش کنم آبروم نمیره؟

اینم اضافه کنم یه بار با مامانم منتظر تاکسی بودیم ما رو رسوند. البته با مامانم حرف زد گفت خاله کجا میری و اینا. منم سلام گفتم و تشکر کردم😁

پس شما نظرت اینکه پر رو نیست. اینم بگم از صبح ساعت ۸ میره سرکار تا ۷ شب . آسانسور درست میکنه. میگم ...

نه بابا نگاش کنی ابروت ک نمیره شاید واقعا خوشش میاد ازشما اینم ک رسونده شاید بخاطر شما بوده

نه بابا نگاش کنی ابروت ک نمیره شاید واقعا خوشش میاد ازشما اینم ک رسونده شاید بخاطر شما بوده

ببخشید زیاد ریپ میزنم. من با مامانش خیلی صمیمی ام انقد از من خوشش میاد😁 همینطور اون با داداشم و بابام. شما گفتی قصدش ازدواج نیست؟