2777
2789
نگران نشو منم همینطور بودم ام آر ای و.. همه خوب بود  برا کرونا آنفولانزا  یا هرچی عفونت می ...

نوزاد ها واکسن مننزیت از ۱۴۰۳ میزنن بخاطر همین تمام عوارض کرونا هست من واکسن زدم خواهرم نزد جفت مون شهر متفاوت اینطور شدیم یک دوره و خوب شدیم دیدم کودکان امریکا زیاد اینطور شدن برا کرونا طولانی مدت میکفتن که علائم فقط سردرد و درد بود قرار تحقیقات بیشتری کنن  حالا ایران بزرگسالان  هم میگیرن  دکتر عفونی و مغز و اعصاب که مننژیت و چک کنن

نه والا خیلی ناگهانی سرگیجه ای گرفتم مثل فشار افتادن بود میگفتم میخام بمیرم عجیب بود رفتم گفتن مایع ...

عزیزم درمانش فقط محدود کردن نمک 

ابلیمو و ترشی و سرکه و چیپس و پنیر سفید و...نخور زود خوب میشی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوزاد ها واکسن مننزیت از ۱۴۰۳ میزنن بخاطر همین تمام عوارض کرونا هست من واکسن زدم خواهرم نزد جفت مون ...

توروخدا شما کامل خوب شدید ؟؟الان دارویی میخوری واینکه توروخدا الان راحت همه جا میرید؟

الان حالتون چطوره بهترین تونستین با قرصا سرگیجتون رو کنترل کنین?

راستش من همون روزهای اول این قرصهای شمارو خوردم اما تغییری ندیدم دیگه نخوردم....حالم خیلی افتضاح بود دکتر می‌گفت مال اعصابت قرص میدادن می‌خوردم بدترم میکرد...دیگه هیچ قرصی نخوردم فقط پناه بردم به خدا وقرآن ونماز وذکر گفتن...نسبت به اون روزای اولم بهترم اما هنوز کامل خوب نشدم الان بیشتر سردرد وگوش درد اذیتم می‌کنه مخصوصا داخل جمع...دیگه همینجور وایسادم تا خدا کمک کنه کامل تموم بشه....اما من ویتامین دی ماهی یکی میخورم وقرص مولتی ویتامین وتقویتی هم میخورم بعضی وقتا...دیگه پناه برخدا خودش

راستش من همون روزهای اول این قرصهای شمارو خوردم اما تغییری ندیدم دیگه نخوردم....حالم خیلی افتضاح بود ...

خدا خودش کمکمون کنه 

از خدا میخواهم که هر چه زودتر خوب خوب بشی 

خیلی ممنون که جواب دادی ⁦❤️⁩

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻️
توروخدا شما کامل خوب شدید ؟؟الان دارویی میخوری واینکه توروخدا الان راحت همه جا میرید؟

ارع کامل کامل خداروشکر خوبم

من طوری شدم که یهو افتادم وسط خونه بیهوش و منگ متوجه چیزی نبودم  هر بیمارستان و .. فایده نداشت بعد یک ده روز از گیجی درشدم فقط موند گوش درد و سردرد  وحشتناک   که اون نزدیک یکسال هرجا رفتم میگفتن مشکلی نداری  ولی طوری بود انگار گوشم تهش دارن میکنن  سردرد وحشتناک انگار استخونها سرم میشکست   بخاطر عفونت زنان بستری شدم دارو ها قوی زدن کامل خشک شد تمام عفونت بوده احتمالا  البته شایدم همزمان سه ماه آهن  و مولتی ویتامین مخصوص زنان و دی میخوردمم  تاثیر داشته   

ارع کامل کامل خداروشکر خوبم من طوری شدم که یهو افتادم وسط خونه بیهوش و منگ متوجه چیزی نبودم  ه ...

خداروشکر که خوب شدی..منم الان سردرد وگوش دردش برام مونده بیشتر...آره منم حس میکنم قرص عفونت میخورم بهتر میشه....توروخدا برام دعا کن منم خوب بشم کامل....توروخدا این روزام تموم بشه

خداروشکر که خوب شدی..منم الان سردرد وگوش دردش برام مونده بیشتر...آره منم حس میکنم قرص عفونت میخورم ب ...

امید بخدا  برو دکتر عفونی بستری بگو کنه چون اونجا انتی بیوتیک ها قوی میزنگم  شاید به انتی بیوتیک بیرون مقاوم باشه بدنت  مثل من     یا بگو جنتامایسین بنویس امپول بزن هر روز    من کلا مقام شده بدنم داروها این جواب داد با کنارش ویتامین زنان که داخلشون هورمون هم هست

اسی مشکل از پی بود ؟خوب شد

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
بخدا هی میاد ومیره نمی‌دونم از چی هستش دیگه دکتر نمی‌رم...همشون میگن از استرس اصطرابه...شما چند وقته ...

والا من پارسال بهتر کرونای فوق العاده شدید گرفتم

از بعد کرونا تا ی مدت طولانی اینطور بودم قرص ب کمپلکس یهترم کرد

اما

هنوزم هرازگاهی میمش من کلا از بعد اون کرونا فشارخون گرفتم الان حس میکنم چیز نمکی بخورم اینطور یمشم توام  دقت کن

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
والا من پارسال بهتر کرونای فوق العاده شدید گرفتماز بعد کرونا تا ی مدت طولانی اینطور بودم قرص ب کمپلک ...

نمیدونم والا این چه دردی هستش...شما یعنی از پارسال اینجوری شدی؟

والا من پارسال بهتر کرونای فوق العاده شدید گرفتماز بعد کرونا تا ی مدت طولانی اینطور بودم قرص ب کمپلک ...

علایمتون چیه ؟؟سرگیجتون چه شکلیه؟اجسام برات چرخ میخوره؟؟از کجا میدونی فشارته؟؟من هربار فشار گرفتم اکثرا نه یا ده هستش