2777
2789
سردرد ک فگ نکنم بخاطر گوشم باشه سردرد سینوسی دارم استرس وقتی اره خیلی حرص بخورم میزنه ب گوشم

درکل توروخدا الان مشکلی بخاطر گیجی وگنگی نداری و راحت مهمونی میری وبیرون میری با دل خوش بگردی؟؟جدا از بحث پاتون میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درکل توروخدا الان مشکلی بخاطر گیجی وگنگی نداری و راحت مهمونی میری وبیرون میری با دل خوش بگردی؟؟جدا ا ...

سلام عزیزم چی شد تو بهتر شدی یهویی این پستتو دیدم خواستم ازت بپرسم تو رو خدا اگه امکان داره جوابمو بده من الان نزدیک یک ساله درگیر این مریضیم وای به خدا اصلاً  حال خوبی ندارم انگار سرگیجم توی سرمه یعنی هر کسی که می‌پرسیدم می‌گفت من سرگیجه‌ام جوریه که اطرافم می‌چرخه ولی من اصلاً انگار تو مغز سرم فشار میاد انگار

حالت تهوع دارم اصلاً جوریم که حتی چند قدم راه نمی‌تونم برم احساس می‌کنم یکی منو گرفتم اینجا داره تکونم میده

تو رو خدا توام همین علائمو داشتی اصلاً نگرانم نمی‌دونم؟.......🥺

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻️
سلام عزیزم چی شد تو بهتر شدی یهویی این پستتو دیدم خواستم ازت بپرسم تو رو خدا اگه امکان داره جوابمو ب ...

سلام.من یکسال وچند ماهه اینجورم...بعضی روزا خوبم بعضی روزا نه...سرم سنگین میشه وگیج ومنگم وبی قرار

سلام عزیزم چی شد تو بهتر شدی یهویی این پستتو دیدم خواستم ازت بپرسم تو رو خدا اگه امکان داره جوابمو ب ...

اره همین علایم رو دارم...شما تیرویید نداری؟؟دکترا چی گفتن؟

اره همین علایم رو دارم...شما تیرویید نداری؟؟دکترا چی گفتن؟

نه تیروئید آزمایش دادم نداشتم 

میگن فشار گوشت بالا هسته 

دیگه واقعا خسته شدم ⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩⁦🤦🏻‍♀️⁩

خب قرصی چیزی برات ننوشتن؟؟علایمت چیه؟

چرا بتاهیستین 

سیناریزین 

دیمن هیدرنات  اینا رو میخورم یه مدت بهترم ولی دوباره همینجور 

علائم هم یه احساس خاصی توی سرم دارم مثل اینکه یه مدت طولانی توی ماشین نشستی اینجوریه همش احساس گیجی دارم و سرگیجه 

سلام.من یکسال وچند ماهه اینجورم...بعضی روزا خوبم بعضی روزا نه...سرم سنگین میشه وگیج ومنگم وبی قرار

الان حالتون چطوره بهترین تونستین با قرصا سرگیجتون رو کنترل کنین?

من آزمایش ویتامین دی هم که دادم بهم گفتن ویتامین خیلی پایینه یعنی ویتامین دی من ۱۴ بود دکتر گفت احتمال داره که به خاطر پایین بودن ویتامین دی هم این مایع گوشت جابجا شده باشه چند بار دکتر رفتم مانورهای زیادی انجام دادم ولی اصلا خوب نشدم توی کل سرم یه احساس گیجی خاصی دارم اصلاً من دکتر که رفته بودم به دکتر می‌گفتم اصلاً نمی‌دونم که چه جوری به شما بگم که داخل سر من چه خبره اصلاً نمی‌دونم حالت سرمو بهتون بگم گفت آره چون این فشار خیلی زیاده باعث میشه همینجور بشه

این روزا دیگه کلا از زندگی خسته شدم ⁦🙍🙍

اما من الان ده ماهه خوب نشدم همش داخل یکی ازگوشام انگار هواست وسرم سنگین میشه وانگار داخلش فشاره

منم یکسال درگیر بودم مدقع زایمان بدنم عفونت کرد بساری شدم جنتامایسین با یک چرک خشک کن دیگه سه روز بستری کردن زدن گوشم  هم خوب شد حتی سردردم  داشتم یکسال اونم خوب شد

عریزم منم شبیه شما بودم انگار تو گهواره گذاشته بودن منو یا انقدر خونه دور سرم می‌چرخید که نمیشد ازجا بلند بشم  گوش ربط داره مغز گوش درد وحشتناک چندماه داشتم بعد زد سرم  وحشتناک بود مننژیت مغز احتمالش بیشتر واسه من خدا کمکم کرد با عفونت دیگه داروها قوی زدن من گوش و سرم خوب شد جنتامایسین سه روز  بیمارستان بایک چرک خشکن دیگه زدن خوب شدم یکسال درگیر بودم

نگران نشو منم همینطور بودم ام آر ای و.. همه خوب بود  برا کرونا آنفولانزا  یا هرچی عفونت میزنه گوش و چشم و مغز   برو دکتر عفونی  و مهم تر برا من قرص اهن قوی  نوشتن ۵ ماه خوردم کنارش هم جنتامایسین و  امپول ویتامین دی  خوب شدم شما هم میشی فقط الان یک روز قبل پریودی سردرد میشم اونم اهن قبلش بخورم نمیشم دوره چری کامل آهن میخورم    نگران نشید من طوری شدم کامل بیهوش میشدم انگار با کنترل خاموشم کردن میفتادم  یک هفته رختخواب با سرنگ آب و سوپ میدادن بیهوش فقط سرگیجه بود  عفونت میزنه مغز مننژیت  زیاد شده برا این نژادهای جدید واکسن مننژیت  از ۱۴۰۳ قرار بزنن ما نسل سوخته ایم