2777
2789
رفتی مانور روت انجام بدن؟؟دکترها یه حرکتی رو سر میدن مایع گوشت رو جا میندازه.‌رفتی تاحالا؟

یکبار رفتم فقط یک جلسه ولی حس میکنم دکتره حالیش نبود میگفت چون سرگیجه ات دورانی نیست مشکل گوش نیست ولی مانور رو انجام داد اما تغییری نکردم

اما همین توی نی نی سایت خیلی هارو دیدم سرگیجه دورانی نداشتن ولی از مایع گوش بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید میگرن داری...ببین سعی کن بگردی تفریح بری

ببین میگرن حمله ای هست وقتی خوب میشی کاملا خوبی ولی من هیچوقت کاملا خوب نیستم بعدم میگرن ربطی به تکون دادن سر نداره من اصلا نمیتونم سرمو تکون بدم هم سرم گیج میره هم درد میگیره

ببین میگرن حمله ای هست وقتی خوب میشی کاملا خوبی ولی من هیچوقت کاملا خوب نیستم بعدم میگرن ربطی به تکو ...

ببین عزیزم چون میگی باتکون سر سرگیجه میگیری مطمین باش مایع گوشته برو پیش یه نفر خوب برات مانور انجام بده...بعدشم میگی چشمت خشکه حتما براش قطره بخر چون خشکی چشم هم این علایمو میده

ببین میگرن حمله ای هست وقتی خوب میشی کاملا خوبی ولی من هیچوقت کاملا خوب نیستم بعدم میگرن ربطی به تکو ...

چند وقت یکبار اینجوری میشی؟؟؟تو خانواده مشکلی نداری عصبی بشی ؟باشوهرت خوبی

چند وقت یکبار اینجوری میشی؟؟؟تو خانواده مشکلی نداری عصبی بشی ؟باشوهرت خوبی

چرا کلا استرس و ناراحتی زیاد دارم ولی با قرص اعصاب هم خوب نشدم

بع یه رگی از بغل گردنم درد میگیره تا پشت گوشم مثلا وقتی خوب نخوابم یا وقتی خیلی کار کنم خسته بشم و سرم زیاد پایین بگیرم این درد رو میگیرم این دیگه نمیتونه به گوش مربوط باشه