2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیرویید نداری؟خب مال همون ناراحتی واسترسه شاید‌..

ببین خوابم خیلی زیاد شده من قبلا اگر شب ۴ ساعت میخوابیدم هم روز سرحال بودم اما الان هر چی بخوابم باز وقتی میخوام بیدار بشم نمیتونم و انگار یه وزنه به سرم وصله

نه آزمایش کامل دادم تیروئید ندارم

نه یه مدتی خوردم خوب نشدم دیگه نخوردم

ببین علایمت مثل منه...ولی خب من چکاب دادم و سی تی دادم  گفتن سالمه دیگه دکتر نرفتم با خدا وقرآن خودمو آروم میکنم وباخودم میگم وقتی همه چی سالمه پس خدا خودش درستش کنه.

ببین علایمت مثل منه...ولی خب من چکاب دادم و سی تی دادم  گفتن سالمه دیگه دکتر نرفتم با خدا وقرآن ...

من ۳ دفعه ام آر آی از سر و گردن و کمر دادم

عکس گوش گرفتم

آزمایش خون دادم

دکتر قلب دو دفعه رفتم نوار قلب و اکو دادم

جای نمونده نرفته باشم همش افتادم یه گوشه هیچ کاری نمیتونم بکنم حتی یه آشپزی ساده نمیتونم انجام بدم

ببین خوابم خیلی زیاد شده من قبلا اگر شب ۴ ساعت میخوابیدم هم روز سرحال بودم اما الان هر چی بخوابم باز ...

ببین بخدا افسردگی هستش یه نوع افسردگی سر هستش...سعی کن توی محیطهای شاد بری تفریح کنی تا کم کم خوب بشی...من خواهرم اینجور بود بخدا می‌گفت چهارسال طول کشیده

ببین علایمت مثل منه...ولی خب من چکاب دادم و سی تی دادم  گفتن سالمه دیگه دکتر نرفتم با خدا وقرآن ...

من نمیتونم کنار بیام چون از زندگی افتادم

ببینید تو کل گردن و سرم احساس گرفتگی دارم انگار رگهام گرفتن خون نمیاد توی مغزم

من ۳ دفعه ام آر آی از سر و گردن و کمر دادم عکس گوش گرفتم آزمایش خون دادم دکتر قبل دو دفعه رفتم نو ...

ببین به این فکر کن که اگر خودتو بندازی شوهرت ازت زده میشه زندگیت خراب میشه پس وقتی همه چی سالمه خداروشکر کن وخودتو ببند به قرآن ونماز وخدا..واینم بگم بخداقسم این سایت ها آدمو دیوونه می‌کنه...دور شو ازش

من نمیتونم کنار بیام چون از زندگی افتادم ببینید تو کل گردن و سرم احساس گرفتگی دارم انگار رگهام گرفت ...

بخدا منم اینجورم ولی خب کسی درکم نمیکنه همش ذکر وقرآن میگم....

نمیتونم برم دست خودم نیست خیلی اذیت میشم سرم منگ و گیجه

خب باید بری کم کم شروع کن...بخداوندی خدا قسم من میرم اصلا لذت نمیبرم سرم میخاد منفجر بشه اما خب میرم میگم بزار ترسم بشکنه وهمش ازخدا کمک میخام...بخدا داخل سرم انگار زخمه دردش