2777
2789
پس درکل حمله عصبی داری وگرنه منییر ربطی نداره میگن حالت عادی نشستی میاد سراغت

منییر یعنی همون تکان خوردن و جابجایی مایع گوش،درمان نداره.دارو نداره،خطرهم نداره.فقط وفقط سرگیجس

البته تو نظرات خوندم،استرس نگرانی،غم،حمله عصبی همه اینا باعثشه

برای من مدل حمله عصبیشه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منییر یعنی همون تکان خوردن و جابجایی مایع گوش،درمان نداره.دارو نداره،خطرهم نداره.فقط وفقط سرگیجس ال ...

عزیزم اما من از خیلی ها شنیدم که مایع گوش تکون خورده یه هفته ای نهایتا یکی دوماهه خوب شدن ودرضمن قرص بتاعیستین درمانشه..اما مال من و شما مربوط به اعصاب واسترس واضطراب هستش وبا آرامش رفع میشه کم کم.

عزیزم اما من از خیلی ها شنیدم که مایع گوش تکون خورده یه هفته ای نهایتا یکی دوماهه خوب شدن ودرضمن قرص ...

بتاهیستین همون اکتوسرکه.بتا هیستین ایرانیشه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
بتاهیستین همون اکتوسرکه.بتا هیستین ایرانیشه

منظورم همونه...منم می‌خوردم اصلا اثر نداشت دیگه نمی‌خورم...من سرگیجه ندارم بیشتر سنگینی سر وسردرد ودلشوره بی قراری بی دلیل دارم

آره ۳۳ سالمه بیشتر از ۳ ساله که اینطوری هستم و همیشه همینطوری بودم فقط گاهی کم گاهی زیاد هیچوقت کامل ...

توروخدا یعنی سه ساله هیچ جا بیرون مهمونی اینا نمیری؟؟؟میگن یه نوع افسردگی سر هستش

توروخدا یعنی سه ساله هیچ جا بیرون مهمونی اینا نمیری؟؟؟میگن یه نوع افسردگی سر هستش

والا سعی میکنم تا جایی که میتونم نرم چون حالم بدتر میشه بعدم من سرم‌گیجه کلا افسردگی جریانش فرق داره

من سرم تکون میدم زیاد  اینطرف و اونطرف میرم سرم منگ و گیج میشه یه چیزز توی فرق سرم‌میچرخه انگار اصلا سرگیجه سرخشی ندارم انگار خودم تکون میخورم

والا سعی میکنم تا جایی که میتونم نرم چون حالم بدتر میشه بعدم من سرم‌گیجه کلا افسردگی جریانش فرق داره ...

رفتی مانور روت انجام بدن؟؟دکترها یه حرکتی رو سر میدن مایع گوشت رو جا میندازه.‌رفتی تاحالا؟