2777
2789
عنوان

خانما مگه فرق دختر و پسر چی هست؟

113 بازدید | 9 پست

خیلی دلم گرفته سال قبل جاریم باردار شد نگم براتون مادرشوهرم فهمید پسره زنگ زد به همه با خوشحالی کلی قربون صدقه ش میرفت و به هرکی زنگ میزد اول میگفت دختره بعد میگفت نه نه پسره😐منم میگفتم عزیزم نوه اولشونه چقد ذوق دارن تا اینکه من باردار شدم تا فهنیده بود دختره به شوهرم زنگ زده بود عیب نداره که شوهرم باهاش دعوا گرفته بود که چرا اینجوری میگی مگه چه فرقی داره الان اصلا به هیچکس نمیگه بچه من دختره😐پنهونش میکنه اصلا قربون صدقه بچه م نمیره به یه حالت تحقیرانه میگه دخترتون واقعا برام مهم نیست این رفتارا چون مهم خودم و صوهرمیم فقط نمیخوام بعدها دخترم قربانی تفاوتها بشه بگه چرا بین ما دوتا فرق میزارن بنظرتون چیکار‌کنم؟چطور دخترمو تربیت کنم که خودشو دوست داشته باشه؟

کمک

پدرم وضع مالیش خوبه.پسردوست و فرق بزار.مادرمم باهاش هم نظره.داداشامم ک از خداشونه
من عقدم.شاغل نیستم و شوهرمم مخالف کارکردنه پدرم جهاز نمیخره.ولی ب پسرای شاغلش میلیون میلیون راحت پول میده
من ب پدرومادرم گفتم.هم گردن نمیگیرن.هم اهمیت نمیدن
دوستان حالم بد.ازشون ناراحتم.نمیدونم چیکار کنم ک آرامش داشته باشم و دیگ بهش فکر نکنم 

والا یه عده میگن نسلشون با پسر ادامه پیدا میکنه

همچینم میگن انگار میخواد نسل هخامنش ادامه پیدا کنه.....

بنظرم دختر و پسر نداره هر دوتاشون نور زندگی هستن ووظیمونه نونشون رو بدیم و تربیتشون کنیم...و مهم تربیتشونو ایندشونه نه دختر و پسر بودنشون.من خودم یه پسردارم انشاالله خدا حفظش کنه انشاالله خدا همه بچه هل رو حفظ کنه دختر پسر هم نداره

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوشحالم که شما و شوهرتون انقدر فهمیده هستید و درسته نباید بزارید شما کسی دخترتون بخاطر جنسیتش تحقیر کنه یعنی اگه خودتون واکنش نشون ندی تا ابد میخوان به رفتاراشون ادامه بدن ،بعدش دختر و پسر فرقی ندارن هر دو جنس خوبن شما الان یه دختر دارید ممکن پسر دارم بشید چه فرقی دارن بچه ادم انقدر عزیزن براش که همه سختیا رو بخاطر خوشحالی و خوشبختیشون تحمل میکنه و حرف هیچکسم برات مهم نباشه .

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
خیلی خوشحالم که شما و شوهرتون انقدر فهمیده هستید و درسته نباید بزارید شما کسی دخترتون بخاطر جنسیتش ت ...

میدونی خودم خیلی اذیت شدم بچگیم بخاطر این تفاوتا نمقخوام تکرار شه 

والا یه عده میگن نسلشون با پسر ادامه پیدا میکنه همچینم میگن انگار میخواد نسل هخامنش ادامه پیدا کنه. ...

عزیزدلم خدا نگهدار پسرتون باشه...واقعا منم ارزوم عاقبت به خیری دخترمه نمیخوام دردایی که من کشیدم بکشه...خودم خیلی تو زندگی سختی کشیدم اعتماد بنفسمو کشتن نابودم کردن همش میگم خدا بهم دختر داد چون دید لیاقت اینو دارم با اعتماد به نفس و قوی بارش بیارم 

میدونی خودم خیلی اذیت شدم بچگیم بخاطر این تفاوتا نمقخوام تکرار شه 

درسته عزیزم فقط سعی کن دخترت یه دختر شاد و پر انرژی و موفق بار بیاری که اعتماد بنفس بالایی داشته باشه 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱