2777
2789
عنوان

ان اف بالاکیاانومالی ان تی یا ان اف شون زیادبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 45 پست
دکتر متخصص؟

ارع.ولی توانومالی رفته عددش بالاترتا۶نرمال هس ازمن ۶.۱هس

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون توسنوانومالی همه چیزش سالم بود جزکیست پشت گردنش هیگروماهس این خطرناکه 

ببین به من گفتن اندازه دور سرش بزرگه و توی مغزش چندتا کیست وجود داره

کلی گریه کردیم و غصه خوردیم و استرس کشیدیم اما دکتر خودم خیلی باتجربه و خونسرد بود و گفت طبیعیه

خدارو شک هیچ مشکلی هم نداشت و اندازه سرش واقعا از بچه های معمولی کمی بزرگتر هست اما واقعیتش از اونا باهوشتر هم هست

زیاد به خودت استرس نده اگه بچه اولته این روزا روزای خوشیت هستند

تا میتونی بی خیال باش و ازش لذت ببر. یه دکتر خوب و باتجربه و مطمئن هم اگه نداری پیدا کن که کمتر اذیت شی

جوابش اومد چن بودعددان تی

نمیدونم والا 

ان تی رو نزده 

ولی دکترم گفت همه چی خوبه و ریسکی نداری 

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
ببین به من گفتن اندازه دور سرش بزرگه و توی مغزش چندتا کیست وجود داره کلی گریه کردیم و غصه خوردیم و ...

ب منم گفتن دوتاکیست توسرش هس قلبش سوراخی داره ولی اینارومیدونم خوب میشه ب جزگردنش....نشستم توکل کردم ب الله جان کاری دیگه ام ازدسم برنمیاددعاکنیدسالم باشه

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
ارع.ولی توانومالی رفته عددش بالاترتا۶نرمال هس ازمن ۶.۱هس

انومالی رو نرفتم فعلا 

ولی چیزی ک دکترت میگه رو انجام بده 

آمینو سنتز رو انجام بدی مطمئن میشی 

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
نمیدونم والا  ان تی رو نزده  ولی دکترم گفت همه چی خوبه و ریسکی نداری

خداروشکر...ازمن زده همه اعداد

انتی من یکیش ۱/۲۳یکیش هم ۱/۵۰بود خوبه بنظرتون

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
ب منم گفتن دوتاکیست توسرش هس قلبش سوراخی داره ولی اینارومیدونم خوب میشه ب جزگردنش....نشستم توکل کردم ...

امید به خدا. هر آزمایشی که دکترت میگه انجام بده و بی خیال باش. بعدا که به امید خدا مادر بشی انقدر سختی باید تحمل کنی که به روحیه خوب الانت نیاز پیدا میکنی

استرس نداشته باش دست بزاررو شکمت و مرتب بخون یانورالمستوحشین فی الظلم  انقد آرامش میده

چشم گلم کاش فتحه وکسره هم میزاشتی

انومالی رو نرفتم فعلا  ولی چیزی ک دکترت میگه رو انجام بده  آمینو سنتز رو انجام بدی مطمئن ...

شوهرم اجازه نمیده

انتی من یکیش ۱/۲۳یکیش هم ۱/۵۰بود خوبه بنظرتون

ارع گلم عالیه

این سلفریه 

گلم من بلدنیسم این سالمه نی نی تون ؟؟؟