2777
2789
عنوان

مادران فرشته های اسفند ٩٤

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 229 پست
خانوما لطفا اینجا حرفی دیکه از تلکرام نزنید،،بخدا اونحا هم خبری نیست،٥٠ یا ٦٠ نفر ادم،،دعوا مجادله،،باز کروها تقسیم میشه،وو من اومدم بیرون. حوصله بجه بازی نداشتم
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید
گوشت و تخم مرغ لبنیات چهار مغز میوه خرما و عسل طبق تحقیقات من،،باعث رشد خوب جنین میشه،،، ماههای اخر هم دلستر و بستنی اکر قند ندارین
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاسی جون،،عزیزم. بهتره نخوری،،،فعلا،،بعدا هم در حد کمی صبحونه، اینا،،
عسل جون خوبی تو. خداروشکر که خوبی . این نی نی سایت که ادمو کلافه میکنه زیاددددددددددددد. من هنوز هفته 10 هستم .اینجا بین هفته 10 تا 13 میفرستن واسه سونوی ان تی که واسه سندروم داون هست و ازمایش خون. من تهوع کم شده .من همه چی میخورم. کم کم زیاد نمیتونم بخورم. ویتامین هم بعداز مثبت شدن شروع کردم بنام preg-vit
رحمت خداوند شایدبا تاخیر باشد اما حتمی است.
عسل اصلا نگران نباش منم تقریبا سینه دردم داره ازبین میره وکلی میترسیدم. دوروز پیش اولین نوبت دکتر داشتم که وقتی با دستگاه صدای قلبو گرفت خیالممممممممممممم راحت شد. اینجا بروشور میدن واسه تغذیه ولی همون هایی که خودمون میدونیم. ما کلی اطلاعات خودمون بیشتره. تغذیه مهمه ولی مهم تر از اون ارامش داشتنه. بچه ها همتون اگه فایل های صوتی دکتر هلاکویی را از اینترنت پیدا کنین وگوش بدین خیلی عالیه کلی مطالب برای تعلیم وتربیت بچه میگه که به نظرم وظیفه هر پدر ومادریه که بتونه برای فرزندش این ها رو عملی کنه.
رحمت خداوند شایدبا تاخیر باشد اما حتمی است.
✿ اسباب بازی های آموزشی و فکری تولو اورجینال انگلستان ✿ برای دیدن ♥ اسباب بازی های تولو ♥ و خرید آنها می توانید به آدرس زیر مراجعه نمایید: http://mynini.net/116-tolo-toys ♥ مهارتهایی که اسباب بازی های تولو افزایش می دهند عبارتند از: تشخیص رنگها چابکی دست ها هماهنگی دست ها و چشم ها تشخیص صداها لمس کردن و افزایش مهارت گرفتن افزایش قوه ی تخیل تاپیک اسباب بازی های تولو: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1171604&postID=46355080 آپلود عکس
سلام لیلی جونم،،خوبی،،،مبارک تیکر زیبای بارداریت،،،،ایشالله راحت در اغوش بکیریش،،والا. تو سایت. اکثرا به بجه ها مفتن. بعد ٤ ماه مکمل و ویتامینو شروع کنن،،امکا ٣ جی. اونو هم میخوری،، من امروز ١٠ هفتم تموم شد،،کمی از دست شو ناراحاتم،،مادرم خواست تبریک بهش باش حرف نزد،،و به من کفت تو خودتو ناراحت نمن،،مکه میشه،،، ترشحات داری،،
یلدا جون سلام،،خوش اومدی،،فرزند اولته،،صدای قلبشو شنیدی؟؟""
راستی لیلی،،مرسی از اطلاعات خوبت،،اما این نمات تربیتو. به نظرم پدرها هم باید یاد بکیرن،،،تو تنها کوش میدی یا با شو؟؟
لیلی. از یوتوب. بیدا کردی یا سایت خاصی،،لینکشو بزار برامون لطفا
2810