2777
2789
عنوان

چیکار کنم پولمو بده 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 38 پست
منم به یکی ۵۰۰ دادم بهم گف فردا شب واست واریز میکنم ،پنج ماه گذشت ولی فردا شب اون نشد ،منم بی رودروا ...

اخه این دوستم واقعا خیلی با هم خوبیم اینجوری نبود تا پولو دادم اصن عوض شد والا تا وقتی پول میخواست خوب بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من سه سال پیش پنج تومن ب یکی دارم هزاربارهم بهش گفتم نداد ک نداد😂😂 خداکنه طرفت پررو نباشه وگ ...

وای منم دیگه غلط کنم به کسی قرض بدم وقتیپولو میخوان خوبن بعدش دیگه نمیبینیشون

منم دوستم ازم ۲ تومن گرفت دو ماه پیش گفت یه هفته میدم که یک ماه گذشت گفتم شرمنده نیاز دارم یک تومن و داد هنوز ۱ تومنو نداده ب از اون یک تومن باز یک ماه میگذره واقفا یعمی پول دستش نیومده نداده؟

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
اخه این دوستم واقعا خیلی با هم خوبیم اینجوری نبود تا پولو دادم اصن عوض شد والا تا وقتی پول میخواست خ ...

ماهم دوستای خیلی خوبی هستیم واسه همدیکه فقط راهمون ازهم دوره ،اون شماله من تهران بیشتر تلفنی در ارتباطیم ،بعد اینکه پولمو گرفتم بازم باهم ارتباطیم ولی رابطمون کمرنگ‌نشد

ولی تو پولو بگیر خجالتم اصلا نکش،همینکه میکی پولو گرف اخلاقش عوض شد ینی واسه همون پول باهات خوب بوده ک ازت بگیره 

🥰