2777
2789

🌺 نماز مهمه از حضرت حجت(عج) در شب جمعه برای گرفتن حاجات مهمه:

🌸 دعا و استغاثه مستجاب برای هر حاجتی:

هيچ زن و مرد مؤمنى نيست كه اين نماز را بخواند، و با خلوص نيّت دعا كند الا اينكه براى او درهاى آسمان براى اجابت باز شده و در همان وقت و همان شب هر كه باشد دعايش اجابت مى‏‌شود.

🌟 سيّد بن طاووس جمال العارفین و شیخ طوسی شیخ طايفه نقل می‌فرمايند: از ناحيۀ حضرت غائب عج وارد شده است:

🔹 هر كس حاجتى دارد شب جمعه بعد از نصف شب غسل بکند، و به جايگاه نماز خود رفته و دو ركعت نماز بخواند!

🌷 در ركعت اوّل سورۀ حمد را بخواند تا برسد به آيۀ «إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعينُ» و آن را ۱۰۰ مرتبه تكرار كند! سپس ادامه سورۀ حمد را تا آخر و سورۀ توحيد را يك مرتبه بخواند!

🍀 سپس به ركوع و سجده برود، و اذكار آنها ۷ مرتبه بگويد!

✨ سپس ركعت دوّم را نيز مثل رکعت اول بجا آورد. سپس این دعاى زیر را‏ بخواند،

💫 و هر کس این نماز و دعای بعد از آن را بخواند، خداوند حتما حاجتش را هر چه که باشد میدهد، مگر آن كه قطع صلۀ رحم را خواسته باشد!

🌺 و دعا بعد از نماز این چنين است:

🌸 أَللَّهُمَّ إِنْ أَطَعْتُكَ فَالْمَحْمَدَةُ لَكَ، وَ إِنْ عَصَيْتُكَ فَالْحُجَّةُ لَكَ، مِنْكَ الرَّوْحُ وَمِنْكَ الْفَرَجُ، سُبْحانَ مَنْ أَنْعَمَ وَشَكَرَ ، سُبْحانَ مَنْ قَدَرَ وغَفَرَ.

🍀 أَللَّهُمَّ إِنْ كُنْتُ قَدْ عَصَيْتُكَ، فَإِنّي قَدْ أَطَعْتُكَ في أَحَبِّ الْأَشْياءِ إِلَيْكَ وَهُوَ الْإيمانُ بِكَ، لَمْ أَتَّخِذْ لَكَ وَلَداً ، وَلَمْ أَدْعُ لَكَ شَريكاً، مَنّاً مِنْكَ بِهِ عَلَيَّ لا مَنّاً مِنّي بِهِ عَلَيْكَ ، وَقَدْ عَصَيْتُكَ يا إِلهي عَلى غَيْرِ وَجْهِ الْمُكابَرَةِ ، وَلَا الْخُرُوجِ عَنْ عُبُودِيَّتِكَ ، وَلَا الْجُحُودِ لِرُبُوبِيَّتِكَ، وَلكِنْ أَطَعْتُ هَوايَ ، وَأَزَلَّنِي الشَّيْطانُ!

🌷 فَلَكَ الْحُجَّةُ عَلَيَّ وَالْبَيانُ، فَإِنْ تُعَذِّبْني فَبِذُنُوبي غَيْرَ ظالِمٍ، وَ إِنْ تَغْفِرْ لي وَتَرْحَمْني، فَإِنَّكَ جَوادٌ كَريمٌ،

🥀 سپس بگوید : يا كَريمُ يا كَريمُ (اين کلمه را به قدر يک نفس تکرار کند)

🍁 سپس بگويد:

🌺 يا آمِناً مِنْ كُلِّ شَيْ‏ءٍ ، وَكُلُّ شَيْ‏ءٍ مِنْكَ خائِفٌ حَذِرٌ، أَسْأَلُكَ بِأَمْنِكَ مِنْ كُلِّ شَيْ‏ءٍ ، وَخَوْفِ كُلِّ شَيْ‏ءٍ مِنْكَ، أَنْ تُصَلِّيَ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ، وَأَنْ تُعْطِيَني أَماناً لِنَفْسي وَأَهْلي وَوَلَدي، وَسائِرِ ما أَنْعَمْتَ بِهِ عَلَيَّ، حَتَّى لا أَخافَ أَحَداً ، وَلا أَحْذَرَ مِنْ شَيْ‏ءٍ أَبَداً، إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْ‏ءٍ قَديرٌ ، وَحَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكيلُ!

🥀 يا كافِيَ إِبْراهيمَ نُمْرُودَ، يا كافِيَ مُوسى فِرْعَوْنَ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ، وَأَنْ تَكْفِيَني شَرَّ فُلانِ بْنِ فُلانٍ!

✨ و به جای شرّ «فلانى فرزند فلانى» اسم هر کسی که او را اذیت میکند بگوید، و اگر دشمنی ندارد به جای فلان بگوید: شیطان!

🌟 پس هر کس این عمل را انجام دهد به خواست خدا از شرّ كسى كه از او مى ‏ترسد در امان خواهد بود!

🌸 سپس بعد از انجام این اعمال سجده کن، و حاجت خود را بطلب، و به سوى خدا تضرّع و ناله ‏كن!

🌺 سپس حضرت فرمودند: هيچ زن و مرد مؤمنى نيست كه اين نماز را بخواند، و با خلوص نيّت دعا كند الا اينكه براى او درهاى آسمان براى اجابت باز شده،

🍀 و در همان وقت و همان شب هر كه باشد دعايش اجابت مى‏ شود.

🌟 سپس حضرت فرمودند: اين اعمال از فضل خداوند بر ما و محبین ماست!

📚 المصباح

#شب_جمعه

#دعاهای_من👇👇👇

https://eitaa.com/joinchat/1052901406Ce81b29cfcd

حسبی الله ❤

تجربه از شب جمعه؟ندارم🌚😂🔞

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌺 نماز مهمه از حضرت حجت(عج) در شب جمعه برای گرفتن حاجات مهمه: 🌸 دعا و استغاثه مستجاب برای هر ح ...

واااییییییی نتیجه گرفتین خودتون؟؟؟؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯
تجربه از شب جمعه؟ندارم🌚😂🔞

منحرف 🤣🤣🤣🤣

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
🌺 نماز مهمه از حضرت حجت(عج) در شب جمعه برای گرفتن حاجات مهمه: 🌸 دعا و استغاثه مستجاب برای هر ح ...

نوشته شب جمعه بعد از نصف شب غسل کند منظورش چه ساعتیه مثلا؟

واااییییییی نتیجه گرفتین خودتون؟؟؟؟ 

آره ۳ بار انجام دادم هر سه بار حاجت گرفتم 

ولی با دقت 

یعنی غسل رو دقیقا بعد نیمه شب شرعی انجام دادم و نمازو بادقت خوندم 

حاحت روایی ازش حتمیه ان شاءالله 

حسبی الله ❤
منحرف 🤣🤣🤣🤣

خیخوخی

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
نوشته شب جمعه بعد از نصف شب غسل کند منظورش چه ساعتیه مثلا؟

من فک میکنم منظور بعد از نیمه شب شرعی 

الان تو شهر ما ساعت یازده و نیم نیمه شبه 

من بعد نیمه شب شرعی انجام دادم حاجت گرفتم الحمدالله 

حسبی الله ❤
من فک میکنم منظور بعد از نیمه شب شرعی  الان تو شهر ما ساعت یازده و نیم نیمه شبه  من بعد ...

عزیزم میتونم بپرسم سه تا حاجتت چی بود؟, میخوام بدونم مثل حاجت من هستن یا. نه .

آره ۳ بار انجام دادم هر سه بار حاجت گرفتم  ولی با دقت  یعنی غسل رو دقیقا بعد نیمه شب شرع ...

وای خیلی ممنونممممم

انشالله هفته بعد حتمااا انجامش میدم

حتما باید شب جمعه باشه؟؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯