2777
2789

بهت قرص آسپرین نمیدن؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دارم میخورم

پس ان شا الله برات میمونه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
الان دارم میخورم

عزیزم من دوتا بارداری پوچ داشتم 

غلظت خون هم داشتم 

دکترم گفت دفعه بعد به محض اینکه تستت مثبت شد باید امپول هپارین تزریق کنی و قرص آ اس آ هم بخوری 

و ب محض مثبت شدن تستم هپارین و آ اس آ رو شروع کردم و خدارو شکر الان 15هفته م

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
خداروشکر منم فکر کنم غلظت خون داشته باشم

برو پیش ی دکتر خوب 

و ازمایشاتو کامل انجام بده 

شاید هپارین لازم باشی

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]
حتما میرم الان باردارم خداکنه سالم باشه و از دکتر رفتن راحت بشم

عزیزم غلظت خون باعث میشه خون رسانی به جنین مختل بشه و جنین نمیتونه رشد کنه و قلب تشکیل نمیشه 

امپول هپارین باعث رقیق شدن خون و در نتیجه خون رسانی به جنین میشه 

تا دیر نشده برو پیش ی دکتر خوب من از چهار هفته امپولو شروع کردم شاید توهم مث من باشی 

2810