2777
2789
عنوان

سنگینی ومنگی سر توروخداااااااابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 97 پست
من دوسه ماه طول کشید هی دکتر رفتم تاثیر نداشت گفتم یا ام اسه یا غده تو سرمه خخخخخ ولی البته ادم استر ...

آره منم این فکرا میکنم درحالیکه سی تی اسکن دادم مشکلی نبود...شمام یه طرف سرتون بود؟؟پاهاتم بی جون میشد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوسه ماه طول کشید هی دکتر رفتم تاثیر نداشت گفتم یا ام اسه یا غده تو سرمه خخخخخ ولی البته ادم استر ...

توروخدا برا منم دعا کن خوب بشم....راستی استامینوفن کدئین دوتا؟؟

انشالله هیچ موقع اینجوری نشی دیگه...توروخدا دعا کن منم خوب بشم...خیلی سخته

آره منم این فکرا میکنم درحالیکه سی تی اسکن دادم مشکلی نبود...شمام یه طرف سرتون بود؟؟پاهاتم بی جون می ...

اره یه طرف سرم یه ابروم یه چشمم که طرف بینیم یه طرف صورتم یا یه طرف سرم 

البته گفت گوجه نخور سیر نخور کاکائو نخور ابلیمو تازه نخور  و خیلی چیزای دیگ که برای میگرن بده و بهش شدت میده 

کلوچه داغ نون داغ 

بهتره سرد مصرف بشه و مونده تر باشه تازه نباشه 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
اره بابا همی الانم گه گاهی میگیرم بخصوص وقتایی ک شب بیداری بکشم یا ضعف کنم یا عصبانی بشم و استرس ...

تیرویید ندارید؟؟توروخدا به نظرت ربطی به تیروییدم داره؟,درحالیکه کنترل شده

2810