2777
2789
عنوان

سنگینی ومنگی سر توروخداااااااابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله من داشتم در حدی که دیگ یه طرفم سر میشد و گیج میشدم 

گفتم دیگ سکته میکنم رفتم دکتر 

دکتر اعصاب که میگفت اسکن مغزی 

هر دکتری یه شرو وری میگفت 

تا آخر سر یه روز به حالت گیجی افتادم مامانم تونست منو به نزدیکترین دکتر عمومی برسونه، دکتره هم پیر مرد سیدی بود خدا خیرش بده نوار قلب گرفتو چکم کرد ، گفت این میگرن داره و تداخل دارویی زده ، بدنش سازگار با یه قرص نیست، منم اونزمان تازه قرص ال دی جلوگیری دوماه بود میخوردم، برگشت گفت تداخل دارویی اینقدر به بدن فشار میاره ک ممکنه همون سکته رو بزنی ، حالا عزیزم ممکنه شمام تداخل دارویی زدی ومیگرنت خودشو نشون داده

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
خب آخرش چیکار کردید توروخدا؟؟!خوب شدید؟؟اخه من دارو نخوردم

یه چیزی خوردی صد درصد 

مثلا من مادرم واکنش شدید به دیکلوفناک نشون داد ، در حدی که دکتر گفت اگه یکبار دیگ قرص یا شیافشو استفاده کنه دوراز جونش تموم دیگ 

هیچی عزیزم برای سر دردم آمپول مسکن و شیاف داد با استامینوفن ۳۲۵

و گفت هیچ دارویی دیگ نخور تا خوب شی 

خدارو صد مرتبه شکر روز به روز برگشت حالتام

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
یه چیزی خوردی صد درصد  مثلا من مادرم واکنش شدید به دیکلوفناک نشون داد ، در حدی که دکتر گفت اگه ...

من الان ۹ماهه بیشتر روزهاش اینجوری ام...همش با یه سرگیجه شروع شد اول گفتن حمله عصبی بعد گفتن مایع گوش....دیگه تا الان همش گیج ومنگم بیشتر روزها مخصوصا توی جمع اینجورم همش میترسم غش کنم...

من الان ۹ماهه بیشتر روزهاش اینجوری ام...همش با یه سرگیجه شروع شد اول گفتن حمله عصبی بعد گفتن مایع گو ...

عزیزم منم همین بودم حتی یکبار تو جمع افتادم حالتم جوری بود ک انگار من تو این جمعم ولی خودم نیستم حواسم نیست نگاهم نیست، دنیای وارونه ای بودم انگار

و درست شد 

که البته از میگرنم بود که شدید شده بود و استرس هم خب هست با اینکه من میگفتمو میخندیدم ها ولی اینجور میشدم یه ۵ دیقه بعد خوب دوباره میگرفت 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
عزیزم منم همین بودم حتی یکبار تو جمع افتادم حالتم جوری بود ک انگار من تو این جمعم ولی خودم نیستم حوا ...

آره دقیقا اینجوری ام....توروخدا شما کامل خوب شدید؟؟چند مدت اینجوری بودید؟؟

آره دقیقا اینجوری ام....توروخدا شما کامل خوب شدید؟؟چند مدت اینجوری بودید؟؟

من دوسه ماه طول کشید هی دکتر رفتم تاثیر نداشت گفتم یا ام اسه یا غده تو سرمه خخخخخ ولی البته ادم استرسی بودم و هم پرخاشگر و افسرده هم بودم بعدها فهمیدم که باید خودمو درست کنمو بیخیالتر بشم ، حدودن یکماه بعد خوب شدم 

میگفت اگه احساس میکنی میخوای سر درد بشی سریع دوتا استامینوفن ساده بخور اگه بعد خوردن این دوتا سردردت ساکت شد که هیچ اگر نشد شیاف بزن اگر باز ادامه داشت که آمپوله رو بزن ولی من فقط یکبار به مرحله آمپولش رسیدم ، الان ۴ ساله گذشته از اون روزا و من اوکی اوکیم 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
2810