2777
2789
عنوان

سنگینی ومنگی سر توروخداااااااابیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 97 پست
من سه ماه خوردم بعدش خودم قطع کردم آسنترا رو ولی پودر منیزیم رو هنوزم گه گداری مصرف میکنم بله عزیز ...

خدا خیرت بده عزیزم خیلی حالت بدی هستش بخدا مخصوصا نزدیک پریودم‌‌‌ اینجوری میشم...توروخدا برام دعا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلشوره ام می‌گرفتی وپاهات بی جون بشه بعضی وقتا؟؟سرگیجه ام داشتید؟؟

آره عزیزم علائمم تقریبا همینا بود

مثلا اون دوره یادمه تو سرمای کم حتی فکم شروع به لرزش میکرد ی جوری دندونام بهم میخورد انگار دارم تو سرمای سیبری زندگی میکنم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
راستی تیرویید نداشتی؟؟من تیرویید کم کار هم دارم ولی خب کنترل شده باقرص دکترم می‌گفت ربطی ندارد به تی ...

من قبل تیرئید پرکار داشتم ولی خیلی ساله درمان شده

خدا خیرت بده عزیزم خیلی حالت بدی هستش بخدا مخصوصا نزدیک پریودم‌‌‌ اینجوری میشم...توروخدا برام دعا کن

خدا سلامتی بده

بله درک میکنم شرایط وحشتناکیه

من بعضی وقتا شب می‌خوابم تازه می‌خوام خوابم ببره یهو انگار سرم داخلش بادی رد میشه ازخواب بیدارمیشم

نه من این حالتی نبودم

شما دکتر ازتون ام آر آی هم گرفتن دیگه؟

خدا سلامتی بده بله درک میکنم شرایط وحشتناکیه

بخدا من مخ بودم بالاترین نمره ها داشتم مدرک لیسانس گرفتم الان ازدواج کردم بچم دارم مشکلی توزندگیم ندارم ولی نمی‌دونم چم شده سرم انگار مال خودم نیست مخصوصا توی جمع اینجوری میشم

2810