2777
2789
عنوان

لباسم برا عروسی جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 18417 بازدید | 329 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور ۴ تا مراسم داشتیم 

جشن 

حنای خانوما

حنای اقایون 

پاتختی

لب  را  هنر خندهبیاموز وگرنه گریاندن  یک  جمع  پریشانهنری  نیست …‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌
هر دروغی رو سرهم کرد تا تاپیکش پر بازدید بشه مگه مدرسه باز نشده چرا نمیری مشقاتو بنویسی

اقا باشه من دروغگو و فیک 

تو چررررررااااا موندی تاپیک من؟

لب  را  هنر خندهبیاموز وگرنه گریاندن  یک  جمع  پریشانهنری  نیست …‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‎‌

شما تاپیک قبل هم گفتی جاریت باید پاتو ببوسه عمدا میخوای این لباس و بپوشی اگه خودت خوشکلی با یه کت و 

شلوار ساده هم می‌درخشی نیاز نیست اون و ناراحت کنی تا همیشه ازت دلخور میمونه .اگه ظاهرت خوبه این کارو نکن یه چیز ساده تر و شیک بپوش سنگین و مغرور این جلف بازیا خیلی تابلو هست همه میفهمن عمدی این کار کردی .

پس چرا اینقدر حسودی میکنی بخدا میری وسط مسخره و مضحکه کل فامیلای جاریت میشی

نمیدونم دست خودم نیست دارم میترکم چرا باید پدرم کاسه داغ تر از اش بشه چرا باغو داد؟

اگه نمیداد اون سلیطه بدون عروسی میومد سر خراب شدش

اقا باشه من دروغگو و فیک  تو چررررررااااا موندی تاپیک من؟

می‌خوام ببینم تا کی میتونی دروغ ببافی و عقده هاتو خالی کنی خداروشکر مجازی اومد تا کسایی مثل تو ذاتشونو نشون بدن 

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀
شما تاپیک قبل هم گفتی جاریت باید پاتو ببوسه عمدا میخوای این لباس و بپوشی اگه خودت خوشکلی با یه کت و& ...

اولش اون خوشگل بود ولی بعد عقدشون رفتم دماغمو عمل کردم لبمو ژل زدم و لیف صورت انجام دادم الان خوبم ولی با کت شلوار اونجور که میخوام تو چشم نیستم 

نمیدونم دست خودم نیست دارم میترکم چرا باید پدرم کاسه داغ تر از اش بشه چرا باغو داد؟ اگه نمیداد اون ...

درکت میکنم گاهی پدرومادر ادم از دهن ما میزنن میدن بقیه سخته. منتها چون بد عنوان کردی انقد جبهه گرفتن بقیه. من حس میکنم راست میگی برخلاف بقیه خانوما. 

اون خل چل بازی در آورد لباس عروس بپوشه چون حقشه تو چرا خل شدی لباس عروس بپوشی باز🤣🤣🤣🤣🤣

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
2810