بچه ها برادرشوهرم تازه با ماخونه ساخته پول نداشت عروسی بگیره بعد دختر خل و چل بازی در اورد و گریه کرد که من ارزو دارم و تو دلم میونه پدرم باغشو داد. و گفت میوه هم از باغ میارم شیرینی و لباس عروس بگیرین یه جشن کوچیک برگزار کنیم من میخوام این لباسو بپوشم نظرتون چیه
لب را هنر خندهبیاموز وگرنه گریاندن یک جمع پریشانهنری نیست …
دقیقا ، یک بچه سال هست که دنبال توجه و دیده شدنه، خدا میدونه پشت هر آیدی کی نشسته! با خودش گفته بزا ...
من متولد ۷۴ هستم خوشگل خانوم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها حسم بهتون اینه که همتون هم سطح جاریم هستین که داریم حرص میخورین😂✌️
وای خدای من😐😐😐 من داروسازم و شوهرم هم داروسازه. پدرم از معروف ترین آدمای شهرمه که کل عمرش مدیر یکی از ادارت بزرگ شهرم بوده که البته هیچ افتخاری نیست ولی خب خدا مال دنیا رو کم بهمون نداده. ولی بخدا هیچ وقت هیچ وقت خودمو سر تر از کسی ندیدم. می ترسم کسی با حرفام غضه بخوره مبادا آهش دامنمو بگیره. یه پشه رو می ترسم بکشم میگم اینم جون دهره . اگه شده شماره نظام پزشکی و آیدی اینستام و عکسامو واست می فرستم فک نکنی به قول خودت گدام و در حد جاری بدبختت. ولی.. ولی... دیدم پولدارای تازه به دوران رسیده و گداصفت رو. عزیزم تو کل دنیا ایران خودش شبیه یه روستاست. تو اگه توی تهران دختر وزیر هم باشی بازم هیچ عددی نیستی. انقد خودتو بالا نبین صبر ما تموم شد صبر خدا عم به روزش تموم میشه و کارمای همه ی کاراتو مو به مو و ریز به ریز پس میدی بهت قول شرف میدم
به نظرم مشکل ندار چون عروسکی بود والا هیچ عروسی یا نامزدی این مدل نمیپوشه. بعد مدل نوجونانه بود. ولی چون نباتی بود الان گفتی گفتم نکنه بد بوده. حالا بیست سال گدشته بیخیال. دیگ سیاه میپوشم
وای خدای من😐😐😐 من داروسازم و شوهرم هم داروسازه. پدرم از معروف ترین آدمای شهرمه که کل عمرش مدیر یک ...
عزیزم مبلغ بگو میخوام برا شرکت داروییتون چک بنویسم😉
وای خدای من😐😐😐 من داروسازم و شوهرم هم داروسازه. پدرم از معروف ترین آدمای شهرمه که کل عمرش مدیر یک ...
کل شرکتتون چند؟