2777
2789
عنوان

شوهرم پول لازم داره میگه از خانوادت بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا شوهر منم همین انتظارو داشت

بهش گفتم چقدر پرویی چقدر توقعت بالاعه مگه تو کی هستی که طرف پس اندازشو بده بهت خودش عقب بمونه فقط تو آدمی فقط تو مشکل داری فقط تو مهمی؟ اگه خیلی نیازمندی از خانوادت از داداشای خودت بگیر از فلان کارمندتون بگیر

خودت برو وام بگیر دیگه با تکرار این حرفها فهمید حقی نداره

👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑                                        و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️

هیچوقت همچین کاری رو نکن 

الان بگیری بعدا هرموقع لازم داشت دوباره ازت میخواد از خانوادت بگیری و تبدیل میشه به وظیفشون 

نه طلاتو بفروش نه از خانوادت کمک بخا بگو از خانواده خودش بگیره 

اگه گفت بگو داداشم پولشو گذاشته بانک حساب بلند مدت نمیتونه برداشت کنه 

مردا رو اگه رو بدی پدرت در اومده

اونا که کل اموال شوهرمو بالا کشیدن

ببخشید بهت برنخوره پس خیلی بیجا کرده که چشمش دنبال پول داداشته.  بگو بره از خونواده محترمش پول خودش رو پس بگیره نه اینکه چشم به چندرغاز پول برادر تو داشته باشه پررو

اولاچراشوهرت ازوام داداشت خبرداره دوما وظیفه شوهرته سیسمونی بخره سوما بگو توخودت اقاییو دامادخانوا ...

چون اون قرعه کشی رو ما هم شرکت کردیم اون کسی که قرعه کشی انجام میده توی گروه برنده رو اعلام میکنه شوهرم میبینه 

بعدش هم سیسمونی رو مامانم خودش داره می‌خره یبار بهش گفتم نمیخواد خودمون میگیریم خیلی بهش برخورد گفت برای نوه ام دارم میگیرم نوه اولشه ذوق داره

بخاطر همین بدم میاد قرعه کشی بذارم هر دفعه یکی میگه بده به ما توقع دارن 

من با ۱۰ نفر ماهی ۳۰۰ میدیم کلا ۳ تومنه اولین نفر برا من دراومد فقط میدونم بردمش دیگه شوهرم چنان خرجش کرد ک ندیدمش نه لباس دارم نه کیف نه کفش هیچی، خواستم برا خودم چند تیکه حداقل لباس ارزون بگیرم نشد😓

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
وام رو چون ماهم شرکت کردیم خبر داده

پس بگو که داداشت براش برنامه داره و ماشین گرون میشه ن

اگه نتونه بخره یه عمر من باید عذاب وجدان بگیرم 

از کسی قرض بگیره یا وام بگیره خلاصه عادتش نده چشمش به پول و کمک خانواده ی تو باشه بعد خانواده خودش تیغش بزنن من شوهرم این مدلی بود قشنگ ادب شده الان 

مادرت سیسمونی چقد میخواد بگیره برات؟ بگو پولشو بده بهت جلوی همه بگین برای ساخت خونه لازم داشتیم. این ...

اون خونه که می‌سازه کلا به نام منه طلا میفروشم میدم به پولش