2777
2789
عنوان

شوهرم پول لازم داره میگه از خانوادت بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 65 پست

وامی که برای ساخت خونه میدن رو گرفتین؟!امن باشم نه به داداشم نه به مامانم نمیگم درسته میگن سیسمونی وظیفه مرده و...اما سالای بعد شوهرت ممکنه بگه برات نخریدن حقیقت زندگی همینه دیگه حالا هرچی میخوای بگو پولشو گرفتم و...

اللهم صل علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بانک دیگه  وقتی همسرت برا۵۰ تومن مونده بچه دارشدنتون براچی بود

به شما ارتباطی داره ؟ اون زمین که داره توش آپارنمان می‌سازه لابد انقدر ارزش داره که بتونم بچه بزرگ‌کنم لزومی نمیبینم در مورد خصوصی ترین مسائلم به شما جواب پس بدم 

اون خونه که می‌سازه کلا به نام منه طلا میفروشم میدم به پولش

پس اشکال نداره طلا بفروشی یا پس اندازتو بدی. تازه اگه مامانت راضی میشه پول سیسمونی هم بزارین روی ساخت خونه. انشالله که مبارکه خونتون عزیزم 

اسی بقیه گفتن طلا بفروش ولی به نظرم اصلا اصلا این کارو نکن بذار مجبور شه از خانواده خودش قرض بگیره که دست رد به سینه ش بخوره ضایع شه بلکه سر عقل بیاد وقتی همه پولاشو اونا بالا میکشن ولی تو نداری بهش از پول خودش!!! کمک نمیکنن. بذار بفهمه که چه خونواده ای داره دیگه سنگشونو کمتر به سینه بزنه. در ضمن اگه طلا بفروشی از این به بعد هر جا کم بیاره چشم طمع به طلاها و پس انداز تو داره. بذار خودش پول رو جور کنه تا ارزشش رو بفهمه

اسی خب چرا میری مسائل خانوادتون به شوهرت میگی؟؟!!!!! شما اگه نمیگفتی شوهرتم از وام خبر نداشت اَه

وام خونگی رو ما هم شرکت کردیم هنوز اسمم درنیامده اسم برنده توی گروه قرار میگیره شوهرم میبینه

وامی که برای ساخت خونه میدن رو گرفتین؟!امن باشم نه به داداشم نه به مامانم نمیگم درسته میگن سیسمونی و ...

بله وام گرفتیم ساخت خونه هم‌تموم شده فقط ۵۰ تومن کارهای نهایی مونده 

اسی بقیه گفتن طلا بفروش ولی به نظرم اصلا اصلا این کارو نکن بذار مجبور شه از خانواده خودش قرض بگیره ک ...

اخه میدونی چیه کلا همه چی رو زده به اسم‌من قبل بچه دار شون کلی باهم دعوا داشتیم سر اینکه ده سال پیش حماقت کرده ملکش رو زده به اسم‌پدرش بعد خود شوهرم‌ گفت ماشین و زمینی که داخلش داریم خونه می‌سازیم رو میزنم به اسمت تا خیالت راحت باشه . قبل تر هم شده بود ماشین به اسم‌من خریده بود یا تولدم هدیه برام طلا میخرید  الان بخاطر این کاراش نمیخوام لنگ بذارمش و باهاش لج کنم میترسم دیگه باهام اینجوری نباشه و چیزی بنامم نکنه چون الان که لازم داشت براش طلا نفروخته و کمکش نکردم