2777
2789
به جای کریر چی بخرم برای اولش؟

من کالسکه و کیفشو خریدم، مارک چیکو... کریر نخریدم چون کریر خودش انقد سنگین هست که اصن کارایی نداره بخوای جابه جاش کنی... بجاش هم از این آغوشی سوئیسی ها خریدم که بچه رو میزارن داخلش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جای کریر چی بخرم برای اولش؟

ساک حمل نوزاد، از کریر هم برای خوابوندن بچه نوزاد راحتتره، کریر شیب داره بچه رو اوایل اصلا درست نمیشه توش گذاشت

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

من هم بچه جاریم و هم بچه های خواهرم رو دیدم بعد سه ماهگی تقریبا،  خودشونو هل میدادن به بالا. & ...

اره منم چند نفرو دیدم با کریر حتی اذیت میشن 

اخه سنگینه خالم خریده بود فقط یک بار استفاده کرد میگفت بچه خودش 4 کیلوعه میذاریش تو کریر میشه صد کیلو🤣🤣

من بچم اول زمستان به دنیا اومد یه قنداق فرنگی واسش گرفتم میزاشتم توی اون . هم گرم بود هم راحت بغلش میکردم 

کریر اصلا به درد نمیخوره  

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

فقط اینکه خواستی کالسکه بخری مسافرتی یا عصایی بخر به نام ریچ کیدز

چون تو صندوق عقب جا میشه و همیشه همراهته تو پاساژ ، برای خرید. تو مسافرت

ولی بقیه کالسکه ها بیشتر به درد خونه میخورن که از خونه بری تا جایی و بیای

هیچ کدوم من مارک بی بی لند دارم نو هستن واقعا نو و تمیز بیا بهت امانت میدم استفاده کن پولشو برای ...

خیلی خیلی ممنونم از مهربونی ات عزیزدلم😍😍😘😘قرارم هست کالاسکه رو بخرم چون بچه اولم هست و بعدا برای بچه ی بعدی لازم میشه.

اره منم چند نفرو دیدم با کریر حتی اذیت میشن  اخه سنگینه خالم خریده بود فقط یک بار استفاده کرد ...

اخ اخ سنگینیش هم نگو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خیلی خیلی ممنونم از مهربونی ات عزیزدلم😍😍😘😘قرارم هست کالاسکه رو بخرم چون بچه اولم هست و بعدا برای ...

فدات عزیزم 

آخه من خودم فکر میکردم اگر نخرم بقیه حرف میزنن پشت سرم

حالا که خریدم فقط شدم نگهبان که هی مواظبشون باشم اونقدری هم استفاده نکردم چون مال من واکس مخصوص داشت بعد استفاده واکس میزدم جمع میکردم

دلم میسوزه نو مونده بدون استفاده

بوس به کله ات مهربونم