2777
2789
عنوان

*مـــــــــــــــــــهم *کاربران عزیز لطفا توجه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 124 پست
نی نی یار لطفا پست اخر صفحه قبلو بخون و جواب بده مهمه واسم مینا جان رو اسم نی نی یار کلیک کن پروفایلشون باز میشه و میبینی ک تو ی کادری نوشته افزودن ب لیست دوستان اونم کلیک کن و منتظر بمون نی نی یار درخواست دوستیتو قبول کنه
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک کیس ازدواج ممنوع هست
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
وااای خداروشکر نی نی یار اخه دیروز یکی تاپیک زد من بهش گفتم ممنوعه و بنده خدا تعطیل کرد ی لحظه عذاب وجدان گرفتم فک کردم اطلاعات غلط دادم
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
نی نی یار 6 و 7 هم هستن
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
لینک کاربران مزاحم رو برای یکی از نی نی یارها ارسال کنید. از طرح خصومتهای شخصی و غرض ورزیهای کودکانه جلوگیری بفرمایید. قطعا لینک تاپیک یا کاربری که برای ما ارسال میشه مورد بررسی همه جانبه قرار میگیره و چنانچه شکایتی بی دلیل باشه خود کاربر اخطار دریافت خواهد کرد.
سلام. خواهشا با کاربرانی که توهین میکنن برخورد کنید. چند روز پیش آقایی توهین کردن به خانوما ولی قطع دسترسی نشدن اینجور کاربران آقا باعث میشن که همه تموم کاربران آقا با ی چشم ببین. اگه با توهین ها و کاربران آقایی که باعث مزاحمت میشن برخورد بشه مطمئنا همه احترام همو تو این سایت خواهند داشت.
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی
2810