2777
2789
عنوان

*مـــــــــــــــــــهم *کاربران عزیز لطفا توجه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 124 پست
نی نی یار جونا از همه رو اعصاب تر اونایین که یکسره یعنی یکسسسسسرررررره تو سایت راه میرن دنبال ملت میگردن واسه بچه هاشون لایک جمع کنن. وسط تاپیک غم و غصه میاد میگه به بچم رای بدین. اعصاب آدمو بهم میریزن. واسه بعضیاشون تذکر افاقه نمیکنه اصن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پفک نمکی عزیز اون برای سایت نینی عکس بود که کلا اون سایت رو بستیم دیگه نمی تونن تبلیغات اون سایت رو بکنن و برای بچه ها لایک جمع کنن
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نی نی یار واسه ترکیدن تاپیک چند تا گزارش لازمه ؟ واسه اینکه پست گزارش شده رو رو بررسی کنین چنتا گزارش باید بخوره ؟ حالا یه سوال دیگه اگه یه تاپیک گزارش نخوره ، اگا پستهای تاپیک گزارش زیادی بخوره تاپیک می ترکه ؟
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
اگه با توهینا و مزاحمت ها سریعا برخورد بشه. افراد مریض جرات مزاحمت رو پیدا نمیکنن. آقایونی هستن که لینک تلگرام میزارن و باعث ایجاد مزاحمت و هک گوشی کاربران میشن لطفا با اونا برخورد کنید
اونی که از من گذشت واسه من درگذشت روحش شاد و یادش گرامی
لیلا جون سوال اولت جوابش خیلی هست سوال دومت نه ربطی بهم نداره
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
نی نی یار ١ با اینکه بیشتر تاپیکهام تعطیل میشه اما عاشق شخصیتتم ، مرسی از زحماتت ❤️
زندگی مثل یک کلاف کامواست،  از دستت که در برود می شود کلاف سردر گم، گره می خورد، می پیچد به هم ،  گره گره می شود،  بعد باید صبوری کنی،  گره را به وقتش با حوصله وا کنی، زیاد که کلنجار بروی ، گره بزرگتر می شود،  کورتر می شود،  یک جایی دیگر کاری نمی شود کرد، باید سر و ته کلاف را برید،  یک گره ی ظریف کوچک زد، بعد آن گره را توی بافتنی یک جوری قایم کرد، محو کرد،  یک جوری که معلوم نشود، یادت باشد، گره های توی کلاف همان دلخوری های کوچک و بزرگند، همان کینه های چند ساله، باید یک جایی تمامش کرد، سر و تهش را برید، زندگی به بندی بند است به نام "حرمت " که اگر آن بند پاره شود کار زندگی تمام است
ممنونم از زحمات مسولین نی نی سایت مخصوصا نی نی یارهای عزیز دستتون درد نکنه، اوضاع داره خیلی بهتر میشه مخصوصا با تعطیل کردن تاپیکای مشکل دار قبلا تعجب میکردم چرا هر کس هر چی میخواد میگه بدون نظارت.
خوش دار که آرامش ما را نخراشی
تهدید و ارعاب سایر کاربران و ایجاد تشنج و تنش در سایت خلاف قوانین ماست. چنانچه کاربری اقدام به تهدید سایر کاربران کند با او برخورد خواهیم کرد و در صورت تکرار مشمول پیگرد قرار خواهد گرفت. از سایر کاربران خواهشمندیم که تبادل نظر رو در بستر آرامش و ادب و به دور از توهین ادامه دهند.
ممنون ازهمه نی نی یارها که نی نی سایت واقعا یک سایت مفید وخوب وجالبیه که همه باهم نظر میدن وتجربیاتشون رودراختیار هم میذارن وباهم مشورت ومامطالب علمی وپزشکی درمورد زنان و..... یادمی گیریم
2810