2777
2789
عنوان

*مـــــــــــــــــــهم *کاربران عزیز لطفا توجه کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 124 پست
نه نی نی یار ایشون باهمون کاربری قبلیشون هستن ، هیچکس به اندازه ی من امارشون رو نداره ، ایشوم با همون کاربری تاریخ عضویت میان و نظر میگذارن
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
برو تو پروفایل نی نی یار تو اون کادر مستطیل نوشته افزودن ب لیست دوستان ی همچین چیزی ب سلامتی بیا بغلت
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله زودی مشکلشون حل بشه دیشب تایپیک صدفو چرا یهو ترکوندین درسته کمی بد بود
زندگیم خوب است...چقدر بی انصافم! این زندگی عالیست! کنار همسری پر از مهر! عاشقش هستم! عاشقم هست... خدا را شکر! خدارا شکر...
سلام به همه ی دوستان لیلای عزیز لینکش را برای من بفرست
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
واای نی نی یار تاپیکای کیس تزدواج ممنوع نیست؟؟؟من فک کردم ممنوع هست حالا هست یا نیست؟
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
2810