2777
2789
عنوان

چه وقتایی احساس بدبختی میکنین. علتشو میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 74 پست
ای وای چقدر ناراحت شدم ک شماهم مثل من اسیرنازایی .منم فرداعملم پانکچره و بعدش هم باید بیمارستان بستر ...

ان شاالله نتیجه بگیری پس لازم شد بخونم برات نادعلی روهمدرد خودمی

منم ازینکه مادرشوهرم بر شوهرم مسلطه و به دهن مادرشه زجر میکشم هااااا کارمندم کمک خرجشم اماعین مادرش ...

پس یکی تقریبا عین من پیدا شد ببین من بیشتر حقوقم تو زندگیه ولی شوهرمتلخ زبون و خسیسهزجرم داده و میده یه بچه دارم هر روز با خودم میگم اخرش باید برم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله نتیجه بگیری پس لازم شد بخونم برات نادعلی روهمدرد خودمی

ممنون مهربون خداهزاربرابربیشتر عوضش رابهت بده .شرمندتم 🥺

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پس یکی تقریبا عین من پیدا شد ببین من بیشتر حقوقم تو زندگیه ولی شوهرمتلخ زبون و خسیسهزجرم داده و میده ...

باز تو بچه داری .حقوق منم بیشترش خرج زندگیمونه برام خرج نمیکنه تا حرفمون میشه بی سروصدا میره پیش مامانش چند روز اونجا میمونه ازین لحاظ خیلی بی تعهده. دیکتاتوره زبانش تلخه البته همه اینها شدتش زمانیه که مادرش زبانی و جادویی تلاش میکنه من ازون زندگی برم

خب اگه چیزی داری که خوب و شیکه نخر الکی  الآنم که جلو باز مده  یه بلوز شیک زیرش بپوش فقط ...

اره منم همين فكرو كردم ولي اين ماه فعلا فصل پالتو نيست…اونقدررر مدلاي مختلف مانتو و پالتو و غيره دارم ولي فعلا به جز چندتا اندازم نميشن…قبلا اونقدر پول لباس ميدادم كه حدنداشت ولي الان شرايط فرق كرده و سيسموني هزينه بالايي داره 

باز تو بچه داری .حقوق منم بیشترش خرج زندگیمونه برام خرج نمیکنه تا حرفمون میشه بی سروصدا میره پیش مام ...

شما شده به طلاق فکر کنی؟البته نمیخام تشویق به طلاقت کنم. ولی اگه به درد نمیخوره بچه نیار و جدا شو. بچه طفل معصوم اذیت میشه

شما شده به طلاق فکر کنی؟البته نمیخام تشویق به طلاقت کنم. ولی اگه به درد نمیخوره بچه نیار و جدا شو. ب ...

اره شده بارها اول زندگی بیشتر،ولی دوسال بعد فهمیدم که مادرشوهرم جادو میگنه و از خدا من برم دیگه صرفنظر کردم خواهم جنگید تا اون شکست بخوره.چون اول زندگیمون همسرم خوب بود برام عزت و احترام میذاشت ازم دفاع میکرد در مقابل اونها،رفته رفته عوض شد. 

همین چند روز پیش برگشت از پیش مادرش ،نشده یه بار زنگ بزنه بگه عروس تنها موندی تو هم می اومدی.....جادو رو ازون بابت مطمئن میگم که خودم تو خونمون دیدم که مادرشوهرم سوزونده و ریخته ،شک ندارم

🥺 عین من  هیچ راه درمانی هم نداره خیلی حس بدیه

خیلی خیلی حس بدیه

از زمین و زمان متنفر میشم 🤦‍♀️

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مشکل از کیبوردته؟؟  پریود نه پرویید

اره دقیقا

من درست تایپ می کنم

حتی عادت کردم تایپ که می کنم تموم میشه بر می گردم از اول می خونم که مطمئن باشم غلط املایی ندارم چون خودم حساسم

ولی بعد ارسال متوجه میشم کیبورد گوشیم هرچی دلش خواسته سند کرده

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
چشم 🙂🙂🙂🙂🙂گل منی که  به رسم ادب :🫀🫂💋🌹تقدیم به تو

زنده باشی 

عزیزمی❤❤🌺🌺😘