2777
2789
عنوان

چه وقتایی احساس بدبختی میکنین. علتشو میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 74 پست
بسلامتی.7تا نادعلی بخون مثل آب خوردن عمل میشی

ممنون از پیشنهادت .الان دیگه وقتش را ندارم و صبح هم ساعت۷ باید اتاق عمل باشم .برام دعاکنید همه چی. خوب پیش بره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميدونستم اين سوالو ميپرسن…چون هم دارم به شدت پول جمع ميكنم براي خريد خونه كه با اين اوضاع يه پونزده ...

واااا 

خب بازم ببخشیدا حالا یعنی اصلا زندگی نکنی تا ۱۵ سال دیگه خونه بخری؟؟؟؟؟

خب حالا یه مانتو بخر ۱۵ سال بشه ۱۶ سال مگه چی میشه؟؟؟؟

البته خود منم مثل شما بودمااا هی میگفتم جمع کنم یه مدت 

یه روز جاریم برگشت بهم گفت خاک بر سرت هی نپوش و جمع کن از کجا معلوم چقدر زنده ای اخه؟؟؟؟

مادر من هی نخورد و نپوشید بعد که یه کم اوضاعش بهتر شد ۴۵ سالگی فوت کرد الان زن بابام اومد نشست هر چی مادرم استفاده نکرد همه رو استفاده کرد 

منم دیدم راست میگه واقعا 

نمیگم خیلی میریزم میپاشم ولی دیگه مثل اونموقع هم نیستم که همش میگفتم جمع کنم

من صبح سه تا برات میخونم بعد نماز صبح

اینطوری باعث زحمتتون میشم و خجالتتون را میکشم.🥺 

خدابرکت و سلامتی بهت بده .منم اگه فردا عمری بود و اومدم ازاتاق عمل بیرون براتون۵باردعای ده هزارصلوات را میخونم .

اینطوری باعث زحمتتون میشم و خجالتتون را میکشم.🥺  خدابرکت و سلامتی بهت بده .منم اگه فردا عمری ...

نه بابا چه زحمتی،نادعلی امتحان شده است اگه تونستم 7بار میخونم. دست خدا بهمراهت. 

بعدا برام دعا کن خدا بهم یه بچه بده زخم زبان زیاد میشنوم

اینطوری باعث زحمتتون میشم و خجالتتون را میکشم.🥺  خدابرکت و سلامتی بهت بده .منم اگه فردا عمری ...

مادرشوهرم رفته رفته زیاد دور ورداشته انگار شوهر من شده شوهر اون😃😃😃😃

نه بابا چه زحمتی،نادعلی امتحان شده است اگه تونستم 7بار میخونم. دست خدا بهمراهت.  بعدا برام دعا ...

ای وای چقدر ناراحت شدم ک شماهم مثل من اسیرنازایی .منم فرداعملم پانکچره و بعدش هم باید بیمارستان بستری شم برای زدن سرم ای وی ای جی ولی هرجا میگردم دولتیش نیس و ازادش هم ۶۰میلیونه😔 ....

منم حتما حتما حتما ب نیت شما و باردارشدنتون ۵۰۰صلوات و ۵بار دعای ده هزارصلوات میخونم .انشاالله دامنت سبزبشه و سال دیگه این موقع دوتاییی از شیردادن و بچه داری باهم حرف بزنیم

اخه ماه هاي آخر بارداريمه…به خاطر دوماه يه لباس گشاد بگيرم و بعدش بندازمش كنار؟ 

خب اگه نگیری با چی میخوای بری دکتر و بیرون و ... اخه؟؟؟؟

یه لباس ارزونتر بگیر یا حتی مدلی بگیر که بعدا هم بشه پوشیدش