2777
2789
عنوان

چه وقتایی احساس بدبختی میکنین. علتشو میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 74 پست

وقتی چند روز مونده به پروییدم 

هر چی غمه عالم و آدمه میاد تو دلم 

دلم می خواد خودکشی کنم

هر بارم این حس بد میاد سراغم

می دونم می خوام پرویید شم

ولی باز هم هر بار داغون تر از قبل

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

وقتایی که یادم میوفته تا حالا هیچ کس عاشقم نشده 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بری بچه ات دردش همیشگی میشه..درد جسمی نه ها روحی☹️

با خودم میبرمش. شوهرم خیلی پر رویه. فک. کن شاغلم  کمکخرجم تو روز هی بهم میگه زنیکه خربرا هر چیز جزئی😭

دلم میخواد مورد تایید بقیه خیلی زیاد باشم و همیشه تعریفم باشه

یه روز می رسه می فهمی که بزرگ ترین اشتباهه زندگیته

یاد بگیر و تمرین کن که فقط مهم خودت باشی فقط خود خودت

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

وقتی همیشه . هدف ندارم و نمی دونم چکار کنم 

همش میگم‌ خدایا چکار کنم . چکار کنم موفق شم

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...